Quantcast
μεσοπολέμου

Ένα ελληνικό οινοποιείο του μεσοπολέμου γίνεται ξενοδοχειακό αριστούργημα

Tο k-studio, ανέλαβε πριν μερικά χρόνια να μετατρέψει ένα εγκαταλελειμμένο οινοποιείο του μεσοπολέμου στη δυτική Πελοπόννησο, σε ένα αριστουργηματικό ξενοδοχείο. Η αρχιτεκτονική μελέτη του γνωστού γραφείου για το εντυπωσιακό Dexamenes Seaside Hotel ολοκληρώθηκε και το πολυτελές κόσμημα της Κουρούτας, λειτουργεί και εντυπωσιάζει από πέρυσι το καλοκαίρι.

Οι νέοι ιδιοκτήτες διεκδίκησαν με σεβασμό την αναβίωση των μοναδικών εγκαταστάσεων και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα γοητευτικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει στον ξενοδοχειακό κλάδο με την ιστορία του και την εξέλιξή του.

Οι παλιές δεξαμενές του οινοποιείου μετατράπηκαν σε σουίτες που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας και οι τοίχοι του διατηρήθηκαν αναλλοίωτοι, με σκοπό να υπενθυμίζεται η ιστορία και το παρελθόν του κτιρίου μέσα από σημαντικές λεπτομέρειες.

Το Dexamenes Seaside Hotel βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα και εκτός από την υπέροχη ιστορία του προσφέρει μια ανεπανάληπτη θέα στο γαλάζιο της θάλασσας και στο παρθένο τοπίο της Πελοποννήσου, από πολλούς χώρους του.

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR