Βαρκελώνη: Το αστικό διαμέρισμα ενός νεωτεριστικού κτιρίου με τα αντικείμενα αξίας

Πολύ κοντά στη Sagrada Familia στη Βαρκελώνη, το ανακαινισμένο FONT 6 Apartment από τους αρχιτέκτονες της Serboli Arquitectura, εντυπωσιάζει με το μοναδικό εσωτερικό του.

Οι δημιουργοί μεταμόρφωσαν το διαμέρισμα – που βρίσκεται σε νεωτεριστικό κτίριο του 1914- σε ένα σύγχρονο καταφύγιο στο κέντρο της πόλης. Η ισπανική κατοικία φέρει έντονους χρωματικούς συνδυασμούς στο εσωτερικό της και καλόγουστα αντικείμενα αξίας του ιδιοκτήτη.
Ενώ μερικές από τις αρχικές λεπτομέρειες παρέμειναν ίδιες, με σκοπό να διατηρηθεί η ιστορία ετών του ακινήτου, όλο το υπόλοιπο δημιουργήθηκε από την αρχή.

Ένας μπλε διάδρομος συνδέει τους κοινόχρηστους χώρους με τα υπνοδωμάτια, την ίδια στιγμή που κάνει το απόλυτο ματσάρισμα με τα μπλε ντουλάπια της κουζίνας. Η εντυπωσιακή οροφή με τα πορτοκαλί δοκάρια, που έρχονται σε αντίθεση με το υπόλοιπο λευκό των χώρων, δημιουργεί έναν μαγικό συνδυασμό των κλασικών στοιχείων με τα μοντέρνα στοιχεία που έχουν προστεθεί.

Source Design-Milk

  1. […] ιδιοκτήτης της κατοικίας θέλησε τη δημιουργία ενός κτιρίου με μικρό όγκο, που θα ταίριαζε αρμονικά στο -γεμάτο […]

  2. […] κίτρινο χαλύβδινο σπίτι φέρει στο εσωτερικό του τολμηρές λεπτομέρειες, ξύλινα δοκάρια και κουτιά αποθήκευσης […]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE