σοφιστικέ

Παρίσι: Ένα σοφιστικέ στούντιο 32 τ.μ. με φθαρμένους τοίχους

Αυτό το σοφιστικέ στούντιο των 32 τετραγωνικών μέτρων του Παρισιού, έχει την πιο έξυπνη λύση για τη σωστή οργάνωση και την κομψή διακόσμηση μικρών χώρων.

Μία από τις πιο σημαντικές δυσκολίες σε ένα στούντιο διαμέρισμα είναι το πώς να τοποθετήσεις σωστά και να αποθηκεύσεις τα πράγματά σου. Ταυτόχρονα, οι πρώτες σκέψεις είναι που να τοποθετήσεις το κρεβάτι -που είναι το βασικό έπιπλο του χώρου- ώστε το υπόλοιπο να είναι λειτουργικό και άνετο και να μην γίνεται ένα με τον χώρο διαβίωσης.

Αυτό το σοφιστικέ στούντιο των 32 τετραγωνικών μέτρων του Παρισιού, έχει μια πολύ έξυπνη και κομψή λύση στα δύο αυτά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες τέτοιων χώρων.

Οι αρχιτέκτονες του Studio Batiik δημιούργησαν έναν “κύβο” όπου στο εσωτερικό του βρίσκεται το κρεβάτι. Αυτός ο κύβος όμως, λειτουργεί και σαν ντουλάπα, εκμεταλλευόμενος τις επιφάνειές του. Η λύση αυτή συγκέντρωσε σε ένα σημείο το κρεβάτι και μαζί τους κρυφούς χώρους αποθήκευσης.

Στην ανατρεπτική ανακαίνιση, οι σχεδιαστές επέλεξαν να κρατήσουν στοιχεία από την αρχική μορφή του -όπως οι φθαρμένοι τοίχοι- και ταυτόχρονα να δώσουν μικρές μοντέρνες λεπτομέρειες στα βασικά έπιπλα για να εξισορροπήσουν το αποτέλεσμα.

Credits: Batiik

DIDEE MAGAZINE

Η υψηλή αισθητική στη σύγχρονη ζωή της πόλης.

More Stories
Matsuhisa Athens: Η εορταστική εκδοχή της Japanese fusion κουζίνας