Quantcast
cigar

Macallan & Zegna: Η ατμοσφαιρική συνάντηση στο Alexander’s Cigar Lounge

Το brand The Macallan και η Ermenegildo Zegna συναντήθηκαν σε μια όμορφη βραδιά αποκαλύπτοντας τις κοινές τους αξίες.

Με μία ιδιαίτερη εκδήλωση ένωσαν τις δυνάμεις τους τα δύο εμβληματικά brands The Macallan και Ermenegildo Zegna την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, σημαντικών προσώπων από τον χώρο της εστίασης και πιστούς πελάτες των εταιρειών.

Η εκδήλωση, που σκοπό είχε να εξυμνήσει την πολυτέλεια και να μυήσει τους εκλεκτούς καλεσμένους στη φιλοσοφία που μοιράζονται οι δύο εταιρείες, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Alexander’s Cigar Lounge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν η Fall/Winter 2019 Συλλογή της Ermenegildo Zegna και το The Macallan Double Cask 12 Years, που οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τόσο straight όσο και ως βασικό συστατικό του Rob Roy cocktail δια χειρός του Head Bartender του ξενοδοχείου, κ. Κώστα Μυλωνόπουλου.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε η Senior Brand Manager Premium Spirits της Coca-Cola Τρία Έψιλον, κα Όλγα Ζαροκανέλλου, η οποία αναφέρθηκε στο λανσάρισμα του νέου Single Malt The Macallan Double Cask 12 Ετών και αποκάλυψε πώς χρησιμοποιώντας δρύινα βαρέλια προερχόμενα από τις δύο ηπείρους, Ευρώπη και Αμερική, επιτυγχάνεται ένα έντονο γευστικά απόσταγμα που βγάζει νότες φρούτων μελιού και βανίλιας.

Η παρουσίαση συνεχίστηκε με την ομιλία του Sur Measure Specialist της Ermenegildo Zegna, κ. Αδάμ Κωνσταντόπουλου, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην ιστορία του πολυτελούς brand, τόνισε ότι η εταιρεία κατανοεί απόλυτα τον τρόπο ζωής του σύγχρονου άνδρα που αναζητά άνεση και στυλ. Γι’ αυτό και καλύπτει τις ανάγκες του, τόσο για κλασική όσο και για πιο casual ένδυση, προσφέροντας παράλληλα την αποκλειστική  Made To Measure  υπηρεσία που βασίζεται στην μεγάλη παράδοση της Zegna στην υψηλή ραπτική και την καινοτομία υφασμάτων. Συγκεκριμένα, το διάστημα από 1η έως 6 Οκτωβρίου το MTM service προσφέρθηκε στα flagship καταστήματά της στην οδό Βουκουρεστίου, στο Golden Hall καθώς και στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του ίδιου του Sur Measure Specialist, ενώ για την εβδομάδα 8 έως 13 Οκτωβρίου προχώρησε σε μία ακόμα πιο ιδιαίτερη εμπειρία, παρέχοντας τις ίδιες υπηρεσίες στον προσωπικό χώρο των exclusive πελατών της.

Σχετικά με το brand The Macallan και όπως εξήγησε στη συνέχεια ο κος Θέμος Κοντοδήμας, Brand Ambassador Premium Spirits της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η διαδικασία παραγωγής και ωρίμανσης του The Macallan Double Cask 12Υ χαρακτηρίζεται από την απόλυτη έμφαση στη λεπτομέρεια και την εμμονή με την τελειότητα από την αρχή έως το τέλος κάνοντας αισθητή την ένωση των δύο κόσμων Αμερικής και Ευρώπης, που αποτέλεσε και ένα από τα κύρια θέματα της εκδήλωσης.

Από τα γευστικά χαρακτηριστικά του The Macallan Double Cask 12Y εμπνεύστηκε ο Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας, κ. Αστέριος Κουστούδης και δημιούργησε ένα πρωτότυπο food pairing menu που εναλλάσσει τις γευστικές εντάσεις εδεσμάτων όπως το φουαγκρά και το ψητό πεκορίνο προκειμένου να αναδείξει τις νότες του μελιού, κίτρου, ginger και ιωδίου του Single Malt The Macallan Double Cask 12 ετών.

Η βραδιά έκλεισε με τους καλεσμένους να δοκιμάζουν τις εκλεκτές δημιουργίες του Chef συνοδεύοντάς τες με τις εκρηκτικές νότες του Single Malt The Macallan Double Cask 12 Years, ανακαλύπτοντας την ισορροπία των γεύσεων.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν οι Στέφανος Ζαούσης, Κωνσταντίνος Δανός, Μάριος Δαφνομήλης, Φώτης Τσιμέλας, Γιώργος Παπακώστας, Ντίνος Στεργίδης, Πάνος Δεληγιάννης, Γαλάτεια Λασκαράκη, Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, Carlo Minojetti (MTM &MTO Manager Ermenegildo Zegna), Φώτης Σιαδήμας (Marketing Manager Premium Spirits Coca-Cola Τρία Έψιλον), Αδάμ Κωνσταντόπουλος (Sur Measure Specialist Ermenegildo Zegna), Luca Santagostino (Franchising Store Operation Manager Ermenegildo Zegna).

More Stories
cq5dam.web.1280.1280 (5)
Miu Miu x Church’s
DIDÉE.GR