Quantcast

Dirt’idee #16 από τη Μαριτίνα Χαλβατζή

Dirt’idee: Κάθε εβδομάδα, η Dirty Maritini – style blogger στο dirtymaritini.com – ανακαλεί τα 5 πράγματα που της κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα παραθέτει στο didee.gr, με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Κείμενο και εικαστικό: Μαριτίνα Χαλβατζή (@dirtymaritini)

1. Το λανσάρισμα του «Sexy Ruby» νέου αρώματος του Michael Kors.

Ο Michael Kors παρουσιάζει το Sexy Ruby, που αντλεί την έμπνευσή του από το μοναδικό συνδυασμό αποπλάνησης, δύναμης και λάμψης – εκεί που η φαντασία συναντά τη θηλυκότητα και η γυναίκα αισθάνεται πιο sexy από ποτέ. Τόλμη, πολυτέλεια, εξαιρετική κοπή όπως στους πιο πολύτιμους λίθους και λάμψη που μαγνητίζει, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου αρώματος στην καμπάνια του οποίου πρωταγωνιστεί η καλλονή Edita Vilkeviciute. Όπως άλλωστε αποκαλύπτει και ο ίδιος ο Michael Kors: “Το Sexy Ruby είναι η ιστορία της δυναμικής γυναίκας. Της γυναίκας που ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί.

2. To νέο concealer της Bobbi Brown με το όνομα «Better than Sleep»

Η τελευταία άφιξη στο μαγικό κόσμο της Bobbi Brown φέρει το όνομα Better than Sleep και πρόκειται για το Instant Full Cover Concealer που δημιουργεί ένα αποτέλεσμα ικανό να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός φρέσκου, ξεκούραστου βλέμματος που έχει κοιμηθεί περισσότερες από οκτώ ώρες. Το Better than Sleep είναι ένα concealer που απευθύνεται σε όλα τα party girls εκεί έξω που δεν θυσιάζουν τίποτα για χάρη του ύπνου τους και όμως είναι πιο λαμπερές από ποτέ!

3. Τα Jerry cat-eye γυαλιά του οίκου Saint Laurent

Τα μαύρα acetate γυαλιά με το τριγωνικό κόψιμο του οίκου Saint Laurent αποτελούν την high end επιτομή στην κατηγορία eyewear. Φέτος λοιπόν ο οίκος λάνσαρε ίσως το πιο sexy ζευγάρι  γυαλιών που έχει λανσαριστεί ποτέ στα χρονικά!

4. Η έκθεση «SCIENCE FICTION: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ»

Δύο χρόνια μετά την έκθεση “Digital Revolution”, η Στέγη συνεργάζεται ξανά με το Barbican του Λονδίνου για την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο», παρουσιάζοντας τη μακρόχρονη επιρροή της επιστημονικής φαντασίας σε όλο το εύρος της σύγχρονης κουλτούρας. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με οδηγό την επιστημονική φαντασία: από το 19ο αιώνα στο μέλλον και πίσω στο σήμερα, στα βάθη της ανθρώπινης αντίληψης. Η έκθεση περιλαμβάνει περισσότερα από 800 εκθέματα και χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες (Παράξενα ταξίδια / Οδύσσειες του Διαστήματος / Θαυμαστοί Καινούργιοι Κόσμοι / Απώτατα Σύμπαντα).

5. Τα embellished satin pumps του οίκου

Η φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Prada για το ´18 ήταν γεμάτη με 70᾽ς στοιχεία αλλά και αναφορές από την δουλειά του Rem Koohlaas. Οι συγκεκριμένες σατέν γόβες είναι σήμα κατατεθέν της φετινής συλλογής και αν μη τι άλλο αποτελούν statement κομμάτι ικανό να κλέψει τις εντυπώσεις ακόμη και των πιο απαιτητικών.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR