Flahalo Office: Γραφείο στεγάζεται σε πρώην εργοστάσιο γυαλιού

Στεγασμένο στην πρώην τοποθεσία του ενός εργοστασίου γυαλιού, το Flahalo Office ενσωματώνει την προηγούμενη λειτουργία του στο νέο του σχέδιο. Ο χώρος εργασίας πλοηγείται στην ανεπαρκή δομή του, διαιρώντας την σε τρεις περιοχές. Οι χώροι συνδέονται με ένα ζευγάρι σηράγγων σιδήρου, δημιουργώντας μια ενιαία έξοδο και είσοδο, ενθαρρύνοντας την εξερεύνηση και την αλληλεπίδραση μεταξύ των συναδέλφων. Οι υπάρχουσες οροφές από σκυρόδεμα και οι τοίχοι με τα ακατέργαστα τούβλα αφέθηκαν στην πρωταρχική τους μορφή. Τέλος, η προσθήκη γυαλιού στο διάδρομο και στα ανοίγματα των τοίχων είναι μια πινελιά στην εργοστασιακή κληρονομιά του κτιρίου. Το συνολικό έργο αναδιαμόρφωσης είναι αποτέλεσμα του γραφείου Narration.

Φωτογραφίες: Kevin Ho / Narration

INSTAGRAM
FOLLOW DIDEE