Quantcast

Μοντέρνα αίθουσα γευσιγνωσίας δίνει έμφαση στις αντιθέσεις

Οι αρχιτέκτονες της SkB Architects έδωσαν νέα πνοή στην αίθουσα γευσιγνωσίας του The Rocky Pond Winery με ένα μοντέρνο makeover στο πρώην κατάστημα ενδυμάτων στο Chelan της Washington.

Ο χώρος έχει μετατραπεί σε μια ανοιχτή βιτρίνα με ένα ημι-κλειστό αίθριο που οδηγεί στο εσωτερικό της αίθουσας γευσιγνωσίας. Η χρήση των ρυθμιζόμενων καθισμάτων, παράλληλα με τα φυσικά υλικά και τις αποχρώσεις, δημιουργεί ένα χώρο ιδανικό για δοκιμή των τολμηρών κρασιών τους. Μπαίνοντας στην αίθουσα γευσιγνωσίας, συναντά κανείς ένα χαρακτηριστικό artwork. Η εικόνα μάλιστα συνδυάζει μια χαρτογραφική εικόνα της Βουργουνδίας και φωτογραφικές εικόνες των αμπελώνων στο Rocky Pond. Τα casual καθίσματα και οι ουδέτεροι τόνοι της οροφής, των τοίχων και των δαπέδων, σε αντίθεση με τα σκούρα έπιπλα και τα φωτιστικά, δημιουργούν μια σύγχρονη εμφάνιση.

Το σήμα κατατεθέν της αίθουσας είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο μπαρ από πεύκο, μήκους 12 μέτρων. Γεωμετρικά φωτιστικά κρέμονται πάνω από τη μπάρα, διασπώντας τους ουδέτερους τόνους του χώρου. Μια ιδιωτική αίθουσα γευσιγνωσίας και τραπεζαρία έχει δημιουργηθεί με τη χρήση πτυσσόμενων τειχών. Αφού ανοίξει, τα πτυσσόμενα τοιχώματα μπορούν επίσης να επιμηκύνουν το χώρο ως σύνολο. Τα σκούρα έπιπλα και η μαύρη οροφή καθορίζουν το χώρο και τονίζουν τις αποχρώσεις των φυσικών οροφών από ξύλο, τους ασβεστωμένους τοίχους από πεύκο και το ασβεστωμένο δρύινο δάπεδο.

γευσιγνωσίας  

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR