Quantcast
Λένα Δροσάκη

Λένα Δροσάκη: Ανιδιοτελής αφοσίωση και ασυγκράτητη εξέλιξη

Φωτογράφιση: Ιωσήφ Αλεξιάδης
Outfit: Dimitris Petrou
Make up/hair: Μαργετίνα Νεοφύτου

Η φωτογράφιση έγινε στο ξενοδοχείο Semiramis, στο Κεφαλάρι.

Με φόντο τον τολμηρό σχεδιασμό, την superior πολυτέλεια και τα χαρακτηριστικά, pop χρώματα του ξενοδοχείου Semiramis, η βραβευμένη ηθοποιός Λένα Δροσάκη φωτογραφίζεται δημιουργώντας μια εξωπραγματική ατμόσφαιρα με νότες ρομαντισμού. Στο φωτογραφικό αφιέρωμα του Ιωσήφ Αλεξιάδη, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και κυριαρχεί σε δραματικές λήψεις, τις οποίες χαρακτηρίζουν οι έντονες αντιθέσεις καθώς επίσης και η ανατρεπτικότητα που προκαλούν τα έντονα χρώματα με τις εκφράσεις της. Η δαντέλα σε απαλό ροζ χρωματισμό του outfit από τον Δημήτρη Πέτρου, ολοκληρώνει το φωτογραφικό editorial, προσδίδοντας μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας στην ηθοποιό.

Ανάμεσα σε πρόβες και θέατρα, τη Λένα Δροσάκη θα τη συναντήσουμε φέτος σε έναν από τους πιο σημαντικούς πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς θεσμούς. Πρόκειται για την παράσταση «Οι κόρες» της θεατρικής ομάδας bijoux de kant, που θα ανέβει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2017, το ερχόμενο καλοκαίρι. Για τέσσερις παραστάσεις – 30 Ιουνίου και 1, 2, 3 Ιουλίου – στο Μικρό Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επιπλέον, η Λένα θα αποτελέσει και κομμάτι του Θεάτρου «Πορεία», για τη σεζόν 2017-2018, αφού θα συμμετάσχει σε ένα ακόμα κλασικό κείμενο σε σύγχρονη ανάγνωση, στην «Αγριόπαπια» του Ίψεν. Όπως υπενθυμίζει ο Δημήτρης Τάρλοου: «Ένα έργο είναι περίπλοκο, πολυπρόσωπο και σχολιάζει το φλέγον ζήτημα του ψεύδους και του ζωτικού ψεύδους. Το τι σημαίνει αλήθεια και ψευτιά για τον καθένα από εμάς, προκειμένου να επιβιώσει στο σύγχρονο κόσμο». Για το ανέβασμα της «Αγριόπαπιας», στο ανσάμπλ των ηθοποιών που ήδη συνεργάζονται με το θέατρο, πρόκειται να προστεθούν γνωστοί ηθοποιοί τον επόμενο χειμώνα, κάνοντας την αναμονή για το άνοιγμα της αυλαίας να αξίζει ακόμα περισσότερο.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR