Quantcast
παιδικό δωμάτιο

Ένας άδειος χώρος στο Βέλγιο μετατρέπεται σε ονειρεμένο παιδικό δωμάτιο

Το γραφείο Van Staeyen Interieur απέδειξε ότι το μόνο που χρειάζεται για το απόλυτο παιδικό δωμάτιο είναι το ξύλο, η μπογιά και μπόλικη φαντασία. Μάλλον όμως χρειάστηκε πολλή φαντασία, γι’ αυτό το project που ονομάζεται GERM.

Στον τελευταίο όροφο μιας αγροτικής κατοικίας του Βελγίου, ένα άδειο και αδέξια διαμορφωμένο δωμάτιο μετατράπηκε σε ένα υπνοδωμάτιο που θα κάθε παιδί θα ονειρευόταν. Στη μέση του χώρου, βρίσκεται ένας μεγάλος όγκος που εμπεριέχει τα κρεβάτια – το καθένα σε διαφορετική πλευρά. Με αυτή την τεχνοτροπία, δημιουργήθηκε για καθένα από τα δύο παιδιά μια δική τους «κρεβατοκάμαρα» με ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης. Στο τέλος του όγκου, μια σκάλα οδηγεί σε ένα χώρο παιχνιδιού με ανοίγματα, σχεδιασμένα σαν γεωμετρικά σχήματα. Το κάτω μισό της δομής είναι βαμμένο λευκό με κίτρινο. Η κορυφή και το εσωτερικό της όμως παρέμειναν στη φυσική τους μορφή (ξύλο από πευκοδάσος) για αντίθεση. Σε κάθε πλευρά του υπνοδωματίου, έχουν εγκατασταθεί γραφεία κατά μήκος της  οροφής.

More Stories
LV Deep Time
Deep Time High Jewelry: 50 νέα κομμάτια στη συλλογή κοσμημάτων της Louis Vuitton
DIDÉE.GR