Quantcast

Το σκουρόχρωμο διαμέρισμα του Σίδνεϊ με τις χρυσές λεπτομέρειες

Οι Architect Prineas σχεδίασαν το εσωτερικό γι’ αυτό το περίπλοκο, μοντέρνο διαμέρισμα στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, με άφθονους μαύρους και χρυσούς τόνους. Μέσα στο διαμέρισμα, ένας τοίχος είναι γεμάτος από μαύρα ντουλάπια, ενώ το σαλόνι διαθέτει μπαλκόνι με θέα στο νερό. Πίσω από το σαλόνι είναι η κουζίνα με επίσης μαύρα ντουλάπια και μια νησίδα με χρυσό πάγκο.

Κρυμμένη μέσα σε έναν τοίχο από μαύρα ντουλάπια είναι μια πόρτα που οδηγεί στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί, υπάρχει μια υπερυψωμένη πλατφόρμα με μια άνετη καρέκλα, ιδανική για χαλάρωση και εξωτερική παρακολούθηση. Πινελιές του μαύρου, όπως το επιτοίχιο φωτιστικό και τα κλινοσκεπάσματα, χαρακτηρίζουν ολόκληρο το διαμέρισμα, συνεχίζοντας την εμφάνιση του σαλονιού. Επιπλέον, υπάρχει ένα μαύρο φωτιστικό και ένα ξύλινο πλαίσιο κρεβατιού με δερμάτινο κεφαλάρι.

Μία συρόμενη πόρτα αχυρώνα οδηγεί στη μπανιέρα και το ντους. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν παράθυρα στο μπάνιο, το ανοιχτό τοίχωμα επιτρέπει στο φυσικό φως να μπαίνει από το υπνοδωμάτιο για να γεμίζει το μπάνιο. Ανοιχτόχρωμα γκρι πλακάκια και χρυσό υλικό έχουν χρησιμοποιηθεί για να διατηρούν το χώρο φωτεινό. Το μπάνιο διαθέτει επίσης μαύρους τοίχους, ένα χρυσό πλαίσιο στο στρογγυλό καθρέφτη, μια χρυσή βρύση και ξύλινα δάπεδα. Στο δεύτερο μπάνιο του διαμερίσματος, διατηρείται η αισθητική του υπόλοιπου διαμερίσματος, με περισσότερους μαύρους τοίχους, ένα μεγάλο καθρέφτη και άπλετους χρυσούς τόνους.

παλέτα

Φωτογραφίες: Chris Warnes

More Stories
crash maxmara ss24 1 1600x1200 (1)
Phantasie by Weekend Max Mara
DIDÉE.GR