Quantcast

Ο Θοδωρής Φίλιππας απαντά σε 10 λέξεις της καθημερινότητάς του

Φωτογράφιση: Αγγελική Καλαμαρά

General manager στην εταιρεία Communication Lab και μέλος της ομάδας των πιο επιτυχημένων διοργανώσεων όπως το Spetses mini marathon, τη μεγαλύτερη δρομική διοργάνωση εκτός αστικών κέντρων, που – από το 2011 που πρωτοδιοργανώθηκε – αποτέλεσε πρότυπο για αντίστοιχους αγώνες ανά την Ελλάδα. Γνωρίζουμε τον Θοδωρή Φίλιππα καθώς απαντά σε 10 λέξεις τις καθημερινότητάς του.

thodoris-filippas-didee-3

ΤΑΞΙΔΙΑ: Εμπειρίες ζωής. Είτε ένα σαββατοκύριακο με φίλους είτε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο Λονδίνο.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Κάθε στιγμή της ημέρας μας προσφέρει από μία, το θέμα είναι να κερδίζουμε κάτι από καθεμία, ώστε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

ΟΝΕΙΡΟ: Ένα σπίτι με θέα τη θάλασσα.

ΑΝΑΓΚΗ: Να φροντίζω το σώμα και το πνεύμα μου καθημερινά.

ΣΤΙΓΜΗ: Το τέλος μια εξαντλητικής προπόνησης, όπου – όπως στη ζωή – ξέρεις ότι πάσχισες, πείσμωσες κι έκανες ένα βήμα  παραπέρα.

gh (1)

ΒΙΒΛΙΑ: Αγαπημένη συντροφιά, ιδίως το καλοκαίρι, ξεχωρίζω τα αστυνομικά μυθιστορήματα που κρατάνε σε αγωνία, κάτω από τον καυτό ήλιο.

ΤΑΙΝΙΕΣ: Μου έχουν χαρίσει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις, όπως το φιλί του Μακόλει Κάλκιν στην Άννα Κλάμσκυ στο «Κορίτσι μου» αλλά και τους χειρότερους φόβους, όπως το μουσικό θέμα του John Williams  στα «Σαγόνια του Καρχαρία».

ΜΟΥΣΙΚΕΣ: Περνάω τέλεια σε ένα μπαράκι με soul/funk ήχους αλλά ξεσηκώνομαι στον ήχο του μπάλου, ιδίως στα πανηγύρια στο νησί μου, την Κύθνο.

ΑΘΗΝΑ: Μια πόλη που ψάχνει να βρει την ταυτότητά της. Με γοητεύει η εναλλαγή του τοπίου, άναρχη δόμηση στο κέντρο και σε απόσταση αναπνοής η θάλασσα που τα ομορφαίνει όλα.

ΣΗΜΕΡΑ: Ζήσε το σα να μην υπάρχει αύριο.

thodoris-filippas-didee-7

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR