Quantcast
Δημήτρης Μαρσέλος

Nice to meet you: Δημήτρης Μαρσέλος

Κείμενο: Θάλεια Πολυκαλά
Φωτογραφίες: Ανδρέας Πανόπουλος

marselos-2

Δημήτρης Μαρσέλος – Αρχισυντάκτης του rockway.gr, Ραδιοφωνικός παραγωγός και επίδοξος Frontman

«Η μουσική είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ. Φτιάχνει η ψυχολογία σου, με το που ξεκινάει, όλα τα άλλα πάνε πέρα. Βέβαια, έχω καταφέρει να σπάσω τη μύτη μου σε συναυλία με 80 θεατές. Είμαι γέννημα θρέμμα Χολαργού και θυμάμαι ακόμα τα μαγαζιά που κάναμε πάρτι με βινύλια, τα περισσότερα από τα οποία πια δεν υπάρχουν. Στο σχολείο ήμουν το πιο ήρεμο παιδί, δεν τσακωνόμουν και ήμουν αρκετά καλός μαθητής.»

«Σπούδασα ηχοληψία και δούλεψα πολύ στην τηλεόραση, από όπου έχω να θυμάμαι πολλές ωραίες, κακές και αστείες στιγμές. Επίσης, είχα την ευκαιρία να δουλέψω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι που αποτέλεσε μια απίστευτη εμπειρία. Αμέσως μετά από αυτό, αποφάσισα να φύγω για τη Σουηδία, όπου και έζησα για 6 περίπου χρόνια. Τα πρώτα δύο χρόνια δεν έβρισκα δουλειά, ξαναγύρισα στην Ελλάδα και μετά από λίγο διάστημα επέστρεψα στη Σουηδία, όπου εντέλει άρχισα να δουλεύω σε ένα εργοστάσιο. Μετά από τρία χρόνια και αφού απολύθηκα, αποφάσισα να ξαναγυρίσω στην Ελλάδα και είμαι πλέον σίγουρος ότι δεν θα ξαναφύγω.»

«Η πιο περίεργη περίοδος της ζωής μου ήταν όταν έκανα τη θητεία μου στο στρατό, όπου μια μέρα οδηγώντας ένα τεθωρακισμένο, γκρέμισα κατά λάθος μια μάντρα και μια κολόνα. Μπορώ πια να πω ότι ζω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ. Είμαι ευτυχισμένος και ήρεμος. Δεν κάνω πλάνα ούτε βάζω στόχους. Απλά ζω τη ζωή μου βδομάδα-βδομάδα. Και ό,τι έρχεται το αντιμετωπίζω.»

Δημήτρης Μαρσέλλος

 

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR