Quantcast
Creeper Phatty FENDY x PUMA (5)

To FENTY x PUMA Creeper Phatty είναι ένα σύμβολο αυτοπεποίθησης

Το θρυλικό sneaker της PUMA με το «άγγιγμα» της Rihanna, Creeper Phatty, επιστρέφει πιο bold από ποτέ. 

Στο σύμπαν του streetwear τα sneakers είναι ο απόλυτος κυρίαρχος. Είναι κάτι περισσότερο από ένα ζευγάρι παπούτσια – είναι μία δήλωση της προσωπικότητας εκείνου που τα φοράει. Στην περίπτωση του Creeper Phatty είναι και δήλωση της προσωπικότητας εκείνου που τα οραματίστηκε και τα σχεδίασε, της GOAT Rihanna.

Creeper Phatty FENDY x PUMA

Το Creeper με το “άγγιγμα” της Rihanna κυκλοφόρησε πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015. Τότε, η επιχειρηματίας και τραγουδίστρια εμπνεύστηκε την πλατφόρμα που προστέθηκε στο εμβληματικό αθλητικό παπούτσι Suede της PUMA δίνοντας μια πρωτοφανή ώθηση στο brand και μεταμορφώνοντας την κουλτούρα των sneakers γενικότερα.

Ακριβώς όπως η κοινωνία συλλογικά -αλλά και ο κάθε άνθρωπος ατομικά- εξελίσσεται, έτσι όφειλε να κάνει και το εμβληματικό Creeper, ειδικότερα σε μία εποχή που διαρκώς μας προσκαλεί να αγκαλιάσουμε, να αποδεχτούμε και εν τέλει να “φλεξάρουμε” την πιο έντονη πλευρά του εαυτού μας. Αυτή που είναι ελεύθερη και απογυμνωμένη από στρεβλά στερεότυπα και απαρχαιωμένα στεγανά που εμποδίζουν την έκφραση της μοναδικής ταυτότητας του καθένα μας.

Creeper Phatty FENDY x PUMA Creeper Phatty FENDY x PUMA

Προϊόν, λοιπόν, μιας ακόμη συνεργασίας FENTY x PUMA, το Creeper Phatty, είναι η πιο “έξτρα” εκδοχή του κλασικού σχεδίου Creeper, το οποίο προορίζεται, όχι απλώς για παθιασμένους sneakerheads, αλλά για άτομα που αισθάνονται, και είναι, larger than life. To Creeper Phatty είναι σύμβολο αυτοπεποίθησης. Συμβολίζει το «έξτρα» – έξτρα attitude, έξτρα στιλ, έξτρα απ’ οτιδήποτε και αν είναι αυτό, αρκεί να σε εκφράζει. Το Creeper Phatty, χαρακτηρίζεται από τον υπερμεγέθη σχεδιασμό, τη stacked σόλα και τα τολμηρά χρώματα για όλους τους χαρακτήρες, τις ηλικίες, τα φύλα.

Creeper Phatty FENDY x PUMA Creeper Phatty FENDY x PUMA (8)

Το κλασικό μαύρο/λευκό γίνεται ιδανικό φινίρισμα για looks με μονοχρωμίες που ισορροπούν ανάμεσα στη σαρωτική γοητεία του μινιμαλισμού και την εικαστική πρόταση. Το extra φωτεινό μπλε/πράσινο είναι εξωστρεφές και “eye-catching” και μπορεί να σταθεί ως καμβάς για τολμηρές και ατίθασες εμφανίσεις με μερικές ακόμη έντονες χρωματικές πινελιές. Τέλος, το ιδιαίτερο lavender/cherry είναι προορισμένο να γίνει το αγαπημένο sneaker εκείνων που δε μπαίνουν σε κουτάκια και λατρεύουν να τραβούν την προσοχή με τόσο απροσδόκητους,, αλλά εν τέλει, αρμονικούς σχεδιασμούς χρωμάτων.

Creeper Phatty FENDY x PUMA Creeper Phatty FENDY x PUMA

Το νέο Creeper Phatty είναι πιο μεγάλο και πιο ατίθασο – “as Phatty as it gets”, “ντυμένο” με την απαλότητα και την premium αίσθηση που δίνει το σουέτ στοιχείο. Στη γλώσσα του παπουτσιού υπάρχει ανάγλυφο το λογότυπο FENTY,  τα κορδόνια είναι κι αυτά στην πιο υπερμεγέθη τους εκδοχή, ενώ το παπούτσι ολοκληρώνει η μοναδική σόλα  – σήμα κατατεθέν που διαθέτει διαχρονικά το Creeper, φτιαγμένη για να κάνει την επιστροφή του παπουτσιού πιο εντυπωσιακή από ό,τι μπορούσε κανείς να φανταστεί και τα βήματα εκείνων που θα επιλέξουν να το φορέσουν, σίγουρα, αποφασιστικά και γεμάτα αυτοπεποίθηση.

Βρείτε το πρώτοι εδώ!

Το FENTY x PUMA, Creeper Phatty, διατίθεται από 01/12 σε επιλεγμένα καταστήματα και στα PUMA STORES:  Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96, PUMA corner store στο Attica City Link, Πανεπιστημίου 9 Αθήνα, Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ. εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών και στο e-shop.  

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR