Quantcast
BAPTISTA MAGAZINE EVENT 65

Baptista x Breitling: Το φετινό Christmas Brunch στη Μ. Βρεταννία

Σε ένα άκρως εορταστικό private brunch στη Μεγάλη Βρεταννία, το Baptista και η Breitling υποδέχθηκαν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, εκλεκτούς συνεργάτες και φίλους με αφορμή τα δύο χρόνια κυκλοφορίας του περιοδικού. O Κωνσταντίνος Δανός, Εκδότης και Managing Director του τριμηνιαίου περιοδικού Baptista και του didee.gr μαζί με την Έλενα Δεδούση, Marketing Manager Breitling Hellas καλωσόρισαν τους καλεσμένους στο επιβλητικό The Royal Room του ξενοδοχείου, δίνοντας για ακόμα μια χρονιά το έναυσμα για την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό. Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας. Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι – όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling – εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους.

BAPTISTA MAGAZINE EVENT 63BAPTISTA MAGAZINE EVENT 9BAPTISTA MAGAZINE EVENT 5BAPTISTA MAGAZINE EVENT 7BAPTISTA MAGAZINE EVENT 44 BAPTISTA MAGAZINE EVENT 64 BAPTISTA MAGAZINE EVENT 62 BAPTISTA MAGAZINE EVENT 61 BAPTISTA MAGAZINE EVENT 59 BAPTISTA MAGAZINE EVENT 56

Παράλληλα, ο βραβευμένος οίκος πολυτελούς περιποίησης της επιδερμίδας Augustinus Bader εξέπληξε ευχάριστα τους συνδαιτημόνες προσφέροντας τις πρωτοποριακές ενυδατικές κρέμες The Cream και The Rich Cream που έφεραν την επανάσταση στην κατηγορία περιποίησης της επιδερμίδας με το TFC8®, την αποκλειστική τεχνολογία του Professor Augustinus Bader που βασίζεται σε περισσότερα από 30 χρόνια έρευνας πάνω στην κυτταρική ανάπλαση και την αναγεννητική ιατρική.  

BAPTISTA MAGAZINE EVENT 2BAPTISTA MAGAZINE EVENT 15 BAPTISTA MAGAZINE EVENT 14BAPTISTA MAGAZINE EVENT 11

Από την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα δεν έλειψε και ο εντυπωσιακός στολισμός των τραπεζιών που επιμελήθηκε το Studio 7 και έκλεψε την παράσταση με τα κατακόκκινα άνθη και τις μοναδικές συνθέσεις που ολοκληρώθηκαν υπέροχα με κομψά ασημένια κηροπήγια και λευκά κεριά. 

BAPTISTA MAGAZINE EVENT 20BAPTISTA MAGAZINE EVENT 13BAPTISTA MAGAZINE EVENT 58

Το Christmas brunch επιμελήθηκε ο Αστέριος Κουστούδης, Executive Chef της Μεγάλης Βρεταννίας, που δημιούργησε ένα εξαιρετικά εμπνευσμένο μενού ειδικά για την περίσταση, που απογείωσε το εκλεπτυσμένο art de la table εντυπωσιάζοντας άπαντες. 

BAPTISTA MAGAZINE EVENT 60BAPTISTA MAGAZINE EVENT 68BAPTISTA MAGAZINE EVENT 1

Με την παρουσία τους τίμησαν από την Augustinus Bader, ο Ιωάννης Χαραλάμπους, Director of Brands της Relia Trading, η Brand Manager Έλενα Κελφωτή, ο Ιωσήφ Καλαθάς, Schweppes Brand Manager Coca-Cola Company, από τη Montblanc – Τζάννες SA η Ναταλία Τζάννες, Head of Marketing & Public Relations, από τον ΟΠΑΠ η Ματίνα Τζούρου, Head of ESG, από την Nestle Hellas η Ιωάννα Δανέλη, Senior Brand Manager, η Αλεξάνδρα Κολιού, Senior Brand Manager R&G coffees, η Μάγδα Καρύδη, Marketing Trainee R&G coffees, από την Wella Company ο Ιωσήφ Κουτσουλίνης, Head of Marketing, από τη Fais Group ο Κώστας Βογιατζόγλου, Country Manager Technogym Greece Technogym, o Kώστας Νούσιας, Group Marketing Director Fais Group, η Φοίβη Παναγιωτοπούλου, Marketing & E-Com Director Attica, ο Χρήστος Χατζηιωάννου, Director of Brand Experience 24Media. Η Σοφία Τερζοπούλου, Head of Marketing & com. – Three Cents, ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος δικηγόρος και Αντιπεριφεριάρχης Ν.Τ. Αθηνών, η Έλια Κεντρωτά, Director of PR Four Seasons Hotel & Resorts, η δερματολόγος Φωτεινή Μπαγεώργου, η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα, η Δήμητρα Λαζαράτου, Founder Dialogue PR. Οι ηθοποιοί Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Άλκηστις Ζιρώ, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ευγενία Σαμαρά, ο Σόλων Τσούνης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, η Σοφία Φαραζή, ο Αργύρης Πανταζάρας με την Σίσσυ Τουμάση, η Σάντυ Χατζηιωάννου. Ο σχεδιαστής Δημήτρης Πέτρου και ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης καθώς και η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Άρης Καβατζίκης. Επίσης, ο οινοποιός Δημήτρης Γκιρλέμης, η Έλενα Δομαζάκη, η Έφη Βράκα, ο Αποστόλης Γκόφας με τον φωτογράφο Χάρη Φαρσαράκη και ο εικαστικός Φίλιππος Θεοδωρίδης.  

BAPTISTA MAGAZINE EVENT 40BAPTISTA MAGAZINE EVENT 23BAPTISTA MAGAZINE EVENT 42BAPTISTA MAGAZINE EVENT 46BAPTISTA MAGAZINE EVENT 54BAPTISTA MAGAZINE EVENT 70BAPTISTA MAGAZINE EVENT 66BAPTISTA MAGAZINE EVENT 71BAPTISTA MAGAZINE EVENT 48BAPTISTA MAGAZINE EVENT 38BAPTISTA MAGAZINE EVENT 25BAPTISTA MAGAZINE EVENT 8BAPTISTA MAGAZINE EVENT 10BAPTISTA MAGAZINE EVENT 31BAPTISTA MAGAZINE EVENT 21BAPTISTA MAGAZINE EVENT 29BAPTISTA MAGAZINE EVENT 28BAPTISTA MAGAZINE EVENT 43BAPTISTA MAGAZINE EVENT 47BAPTISTA MAGAZINE EVENT 57BAPTISTA MAGAZINE EVENT 55BAPTISTA MAGAZINE EVENT 72BAPTISTA MAGAZINE EVENT 39BAPTISTA MAGAZINE EVENT 41BAPTISTA MAGAZINE EVENT 34BAPTISTA MAGAZINE EVENT 27BAPTISTA MAGAZINE EVENT 22BAPTISTA MAGAZINE EVENT 45BAPTISTA MAGAZINE EVENT 49BAPTISTA MAGAZINE EVENT 50BAPTISTA MAGAZINE EVENT 53BAPTISTA MAGAZINE EVENT 52BAPTISTA MAGAZINE EVENT 73BAPTISTA MAGAZINE EVENT 32BAPTISTA MAGAZINE EVENT 12BAPTISTA MAGAZINE EVENT 4BAPTISTA MAGAZINE EVENT 7

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR