Quantcast
Harman/Kardon ONYX STUDIO 8

Ο high-end σχεδιασμός & η πολυτέλεια ήχου της Harman/Kardon γίνονται το απόλυτο δώρο των φετινών γιορτών

Τα Χριστούγεννα δε φέρουν τυχαία τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης περιόδου του χρόνου. Αν και θα μπορούσαν να είναι αμέτρητοι οι λόγοι που η συγκεκριμένη γιορτή είναι συνυφασμένη με τη χαρά, το έθιμο που την καθιστά την πιο λαμπερή είναι η ανταλλαγή δώρων κι αυτό γιατί, αντίθετα με τα γενέθλια και τις ονομαστικές εορτές, τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι λίγο περισσότερο “τρυφερά”. Φανερώνουν τη σκέψη μας και τα συναισθήματά μας για τον παραλήπτη τους.

Δώρα για κάθε τύπο on-the-go tech-savvy

Το να βρει κανείς το δώρο που να ενσωματώνει τα παραπάνω, ωστόσο, είναι σοβαρή υπόθεση, όμως η Harman/Kardon, η παγκοσμίου φήμης μάρκα ήχου που συνδυάζει με αμίμητο τρόπο τη λειτουργία και τη μορφή, μέσω της υψηλότερης ποιότητας ήχου, του κομψού σχεδιασμού και της σχολαστικής προσοχής στη λεπτομέρεια, έχει τις ιδανικότερες προτάσεις δώρων για τους on-the-go tech-savvy αγαπημένους μας που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς μουσική, όπου κι αν βρίσκονται, αλλά και που τρέφουν πάθος για το design.

Harman/Kardon Luna

Για τους outdoorsy φίλους

Όλοι έχουμε ένα φίλο που λατρεύει τις εξωτερικές δραστηριότητες και τη Φύση. Είναι αυτός που θα παρασύρει την παρέα σε ένα κυριακάτικο πικνίκ στο βουνό, που θα πάρει το αυτοκινούμενο και θα σαρώσει τη χώρα για να ανακαλύψει την πιο μυστική, μαγευτική τοποθεσία της, αλλά και ο άνθρωπος που θα οργανώσει το πιο συναρπαστικό barbeque. Το Harman/Kardon Luna, ένα elegant Bluetooth ηχείο με δυναμικό και υψηλής ποιότητας ήχο που δίνει έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα σε ό,τι παίζει, θα “γράψει” το soundtrack των εκτός έδρας περιπετειών του φυσιολάτρη φίλου -μιας που προσφέρει 12 ώρες συνεχούς και απολαυστικής ακρόασης- αλλά και των συναντήσεων όλης της παρέας.

HK Luna

Μινιμαλιστικό, με εργονομικό design και λεπτή σιλουέτα είναι ταυτόχρονα πρακτικό και εύκολο στη μετακίνηση, αλλά και ένα εκλεπτυσμένης αισθητικής αντικείμενο που μπορεί να σταθεί με την ίδια χάρη στον πάγκο της κουζίνας ή το μαρμάρινο τραπέζι της βεράντας. Η στιβαρή κατασκευή με περίβλημα από premium ύφασμα και ανοδιωμένο αλουμίνιο στο επάνω μέρος του, καθώς και το ότι είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη το κάνουν απαραίτητο σύντροφο των εξορμήσεων στη Φύση. Χάρις στο προηγμένο σύστημα ηχείων 2 κατευθύνσεων και το λογισμικό που ενσωματώνει, εξασφαλίζει εξαιρετική ευκρίνεια ήχου σε κάθε πιθανή συνθήκη.

Για τα party animals

Για εκείνη την προσωπικότητα που ζει για να διοργανώνει τα καλύτερα πάρτι και αναρωτιέται διαρκώς “Πότε θα πάμε να χορέψουμε;” η Harman/Kardon έχει δημιουργήσει το μοναδικό Aura Studio 4, ένα πραγματικό αντικείμενο πόθου με απίστευτες δυνατότητες. Τα μαγευτικά του φώτα “χορεύουν” στον ρυθμό του υψηλής ποιότητας ήχου του, ενώ ο εμβληματικός διαφανής θόλος με τους 324 κρυστάλλους εκπέμπει ένα μαγευτικό διαμαντένιο μοτίβο που λάμπει προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς συγχρονίζεται με τη μουσική.

Harman/Kardon AURA STUDIO 4

Συνδυάζοντας έτσι τον ήχο με το φως δημιουργεί συνθήκες clubbing στο σπίτι και βγάζει από τη λίστα των δώρων για φίλους-party animals τη ντισκόμπαλα, αφού δεν κρίνεται πλέον απαραίτητη. Κατασκευασμένο σε σημαντικό βαθμό από ανακυκλωμένα υλικά, αποτελεί και μια δήλωση βιωσιμότητας που εμπνέεται από τη Φύση.

HK Aura Studio 4

Για τους workacholics

Οι παθιασμένοι με τη δουλειά τους φίλοι χρειάζονται ένα πολυμορφικό working space που να μπορεί να ενσωματώσει στην καθημερινότητά τους ακόμη και την ψυχαγωγία. Για τους φίλους που αυξάνουν την παραγωγικότητά τους με τη μουσική να παίζει στο background το πολυτελές φορητό ηχείο Go + Play 3 της Harman/Kardon, ένα κλασικό ηχείο που επιστρέφει δυναμικά επανασχεδιασμένο εσωτερικά και εξωτερικά, διατηρώντας όμως τη χαρακτηριστική ημικυκλική του σιλουέτα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δώρο.

Harman/Kardon Go + Play 3

Δεν πρόκειται για μια ακόμη συσκευή ήχου, αλλά για ένα κομψοτέχνημα το οποίο διαθέτει κρυστάλλινο στερεοφωνικό ήχο 3 κατευθύνσεων, με υψηλή απόδοση. Το νέο subwoofer του οποίου το μεγάφωνο έχει κατεύθυνση προς τα κάτω θα τον γεμίσει το χώρο με μπάσο, μετατρέποντας την ακρόαση ενός αγαπημένου άλμπουμ σε καθηλωτική εμπειρία. Αυτό που το κάνει επίσης κορυφαία επιλογή είναι η μεγάλης διάρκειας μπαταρία του (έως και 8 ώρες) αλλά και η εργονομική του λαβή από ανοδιωμένο αλουμίνιο, που προσφέρει τη δυνατότητα για μετακίνηση του σε οποιοδήποτε σημείο εύκολα και ανεμπόδιστα.

Για τους λάτρεις των εικαστικών

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το νέο Onyx Studio 8 της Harman/Kardon, μοιάζει με γλυπτό και αυτό το καθιστά το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους μας που λατρεύουν την υψηλή αισθητική. Με iconic και stylish design, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, δεν αλλάζει απλά τα δεδομένα της ακουστικής εμπειρίας με τον πλούσιο, πεντακάθαρο και αρμονικό ήχο του -όταν ενεργοποιείται βαθμονομείται αυτόματα στο περιβάλλον, εξασφαλίζοντας τον καλύτερο δυνατό ήχο όπου κι αν τοποθετηθεί- αλλά αποτελεί ταυτόχρονα μια σπουδαία καλλιτεχνική δήλωση.

Harman/Kardon ONYX STUDIO 8

Το Onyx Studio 8, που κλείνει διακριτικά το μάτι στη space αισθητική, γίνεται το διακοσμητικό στοιχείο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Το ακουστικό τμήμα του ηχείου περιλαμβάνει ένα κύριο ηχείο 120 mm και δύο tweeter 20 mm για απίστευτη στερεοφωνική απόδοση. Η λεπτή, ανοδιωμένη λαβή αλουμινίου, η οποία χρησιμεύει και ως στιβαρή βάση, η διάρκεια ζωής μπαταρίας 8 ωρών και η απρόσκοπτη σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή Bluetooth πηγαίνει τη φορητότητά του σε άλλο επίπεδο.

HK Onyx Studio 8

Τα φετινά Χριστούγεννα η Harman/Kardon έχει το ιδανικό δώρο για κάθε τύπο on-the-go tech-savvy. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι απολαύσουμε την έκφραση χαράς στα πρόσωπα των παραληπτών όταν το κάνουν unboxing.

Περισσότερα για τα νέα Bluetooth ηχεία της Harman/Kardon μπορείτε να βρείτε εδώ.

More Stories
Lemon 4
Το “Lemon” γιορτάζει 6 χρόνια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
DIDÉE.GR