Quantcast
DKNY Eugenia Samara (2)

Η Ευγενία Σαμαρά επιλέγει τα πιο stylish DKNY day-to-night outfits

Επειδή καμία μέρα δε μοιάζει με την προηγούμενη, η DKNY έχει τα looks που καθορίζουν την καθημερινότητά μας.

Οι απαιτήσεις της γκαρνταρόμπας κάθε σύγχρονης γυναίκας είναι πια ξεκάθαρες. Μια πολυσχιδής προσωπικότητα που μοιράζεται καθημερινά σε διαφορετικούς και ενδεχομένως ετερόκλητους μεταξύ τους ρόλους χρειάζεται στην ντουλάπα της ρούχα ευέλικτα, που να βάζουν σε προτεραιότητα την άνεση εκείνης που τα φοράει, χωρίς να χρειαστεί στιγμή να θυσιάσει το προσωπικό της στιλ, τη fashionable πλευρά της. Αυτό, η DKNY, που εδώ και δεκαετίες ενσωματώνει τη σύγχρονη ραπτική με εκλεπτυσμένες πινελιές συνδυάζοντας το ελκυστικό και πρακτικό πνεύμα της Νέας Υόρκης, το γνωρίζει πολύ καλά. Η Donna Karan οραματίστηκε τη γυναίκα του σήμερα, τη γυναίκα της μεγαλούπολης, σαν μία γυναίκα που μπορεί να κάνει τα πάντα και αυτή είναι η αρχή που διαπνέει το brand DKNY διαχρονικά.

DKNY Eugenia Samara

Κάθε μοντέρνα γυναίκα είναι μία γυναίκα που δε σταματά πουθενά, ότι κι αν φέρει στο δρόμο της κάθε μέρα, όπως ακριβώς είναι και η Ευγενία Σαμαρά, η εντυπωσιακή και ασταμάτητη ηθοποιός. Πρόβες, γυρίσματα, φωτογραφήσεις – αν προσθέσεις σε αυτά και την προσωπική της καθημερινότητα, τότε το μείγμα της κάθε ημέρας της είναι γεμάτο κίνηση. Γι’ αυτό, φροντίζει να είναι όσο πιο άνετη και stylish γίνεται προσθέτοντας στην γκαρνταρόμπα της κομμάτια με την υπογραφή DKNY.

Όπως η Ευγενία, έτσι και κάθε γυναίκα με απαιτητική καθημερινότητα χρειάζεται κομμάτια σε απλές, αλλά χαρακτηριστικές γραμμές, που «μιλάνε» ξεκάθαρα για το στιλ της χωρίς να χρειάζεται να πουν πολλά. Μια γκαρνταρόμπα με διαχρονικά staples οφείλει να χτίζεται μέσα από minimal επιλογές του κλασικού δίπολου μαύρο – άσπρο, που άλλωστε χαρακτηρίζουν το brand DKNY. Παράλληλα, οι ξεχωριστές υφές, η αίσθηση του κάθε υφάσματος, η ευελιξία στο ταίριασμα των αξεσουάρ, είναι επίσης κάτι που επιτυγχάνεται με επιλογές DKNY.

DKNY Eugenia Samara DKNY Eugenia Samara

Έτσι, για να δημιουργήσει κανείς looks για μια ημέρα που θα ξεκινήσει νωρίς και θα έχει άγνωστο ορίζοντα, χρειάζεται κάτι απλό με προσέγγιση που θα «δένει» με ό,τι μπορεί να προκύψει στο πρόγραμμα, όπως για παράδειγμα ένα σχεδόν total black outfit με λευκές λεπτομέρειες σαν αυτό που επιλέγει η Ευγενία Σαμαρά.

Το μαύρο top με το logo DKNY σε άσπρο contrast pattern και το μανίκι κάτω από τον καρπό δίνει το «παρών» ακόμα και κάτω από το λιτό μαύρο σακάκι. Τα eco-leather shorts σε χαλαρή γραμμή, κάνουν κάθε βήμα πραγματικά άνετο – είτε συνδυαστεί με τα αιχμηρά και απόλυτα σύγχρονα DKNY heel moccasin για μία stylish εμφάνιση από το πρωί ως το βραδύ ή τα black & white DKNY sneakers για πιο casual στιγμές. Από την άλλη, η hot right now reese cross body moonbag για το χέρι ή τον ώμο κρίνεται απαραίτητη, με το οικολογικό δέρμα και το pleated σχέδιό της να την κάνουν ξεχωριστή.

DKNY Eugenia Samara DKNY Eugenia Samara

Όσο για τις πιο χαλαρές μέρες, όπου μια βόλτα στο κέντρο της πόλης μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε, υπάρχει και για αυτές το ιδανικό casual DKNY look. Το απόλυτο inspo προσφέρει το DKNY look της Ευγενίας Σαμαρά, που ξέρει πως καμιά ημέρα δε μοιάζει με την άλλη, γι’ αυτό και φροντίζει να τους δίνει την εμφάνιση που θα τις κάνει εξίσου ξεχωριστές.

DKNY Eugenia Samara

Ένα t-shirt με το χαρακτηριστικό logo DKNY σε animal print, καθώς και ένα faux fur γιλέκο σε γκρι, συνθέτουν το ιδανικό top combo. Το τζιν που ανοίγει σε καμπάνα συνδυάζεται με ένα μποτάκι με παχιά σόλα και logo DKNY – γιατί οι βόλτες θέλουν άνεση, αλλά θέλουν και φινέτσα. Όσο για την accessory πινελιά, ένα silver τσαντάκι με το DK logo στο κούμπωμα δίνει το glam twist σε μία κατά τα άλλα urban cool εμφάνιση.

DKNY Eugenia Samara

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNY Store (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του Golden Hall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR