Quantcast
New Era AlwaysOnSide Holiday 23 Snake

“Always On Side”: Η New Era μας προκαλεί να τολμήσουμε όσα ονειρευόμαστε

Η χειμερινή συλλογή New Era, “Always On Side”, έχει δημιουργηθεί για όλους εκείνους που υψώνουν τη δική τους σημαία.

Τι είναι αυτό που μας καθορίζει ως άτομα; Είναι οι απόψεις μας, τα γούστα μας, ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να εκφραζόμαστε. Είναι το προσωπικό μας στιλ, η συμπεριφορά μας προς τους άλλους, αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό. Είναι η δίψα για ελευθερία και η τόλμη να υψώνει κανείς τη δική του σημαία, με τις δικές του αξίες και ιδανικά. Αυτό το προσωπικό λάβαρο είναι στο πλευρό μας ως στήριγμα, αλλά και ως υπενθύμιση ότι μπορούμε να είμαστε όλα όσα ονειρευόμαστε.

New Era AlwaysOnSide Fall 23 Geraldine New Era AlwaysOnSide Fall 23 Antoine

Ως μια τέτοια σημαία, κόντρα σε κάθε αμφισβήτηση και κάθε εμπόδιο, στέκεται δίπλα στους πρωτοπόρους της ζωής, τους αυθεντικούς, τους τολμηρούς, τους αληθινούς καλλιτέχνες, όλους εμάς η New Era τα τελευταία 103 χρόνια. Το brand που άλλαξε ριζικά το παιχνίδι στο headwear και κατάφερε να συνδέσει το όνομά της όχι μονάχα με τον αθλητισμό, αλλά και με τη μουσική, τις κουλτούρες του δρόμου και την τέχνη, μετατρέποντας τα items της σε αντικείμενα πόθου.

Η νέα συλλογή της New Era “Always On Side” έρχεται να επανερμηνεύσει την καθημερινότητά μας και να τη γεμίσει με χρώμα, παλμό, αυθεντικότητα εμπνέοντας εμάς τους ίδιους, αλλά και τους γύρω μας. Tα vintage looking baseball shirts και τα hoodies εμβολιάζουν τη χειμερινή γκαρνταρόμπα με τα τόσο οικεία American ‘50s, που μέσα από τις μαγικές εικόνες της ποπ κουλτούρας, όλοι νιώθουμε ότι κάποτε έχουμε ζήσει.

NE AlwaysOnSide Fall 23 Caviar NE AlwaysOnSide Fall 23 Snake

Καπέλα και σκούφοι σε κλασικά χρώματα αγκαλιάζουν τους κώδικες της ήσυχης πολυτέλειας και φέρνουν αβίαστα την κομψότητα στο sportswear. Μερικές ακόμη αναπάντεχες χειμερινές αποχρώσεις για casual και sport chic εμφανίσεις μας προκαλούν να αφήσουμε τη δημιουργικότητά μας να λάμψει με στιλ και τόλμη. Παράλληλα, το εμβληματικό logo της New Era αλλάζει μορφές και ύφος επιβεβαιώνοντας το ελεύθερο πνεύμα της συλλογής και μας παρασέρνει στο ασυμβίβαστο ύφος της.

New Era AlwaysOnSide Holiday 23 NoahNew Era AlwaysOnSide Holiday 23

Η νέα συλλογή New Era απευθύνεται σε όλους εμάς που κάνουν εκείνα που αγαπούν κανάλι έκφρασης των συναισθημάτων τους. Στους παθιασμένους με τη δουλειά τους, σε όσους πήγαν κόντρα σε όλα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, σε εκείνους που τολμούν να είναι ελεύθεροι για να εμπνεύσουν όσους περισσότερους μπορούν να τους ακολουθήσουν. Μέσα από άνετες και ταυτόχρονα σύγχρονες γραμμές, κλασικούς κώδικες και πολλές επιλογές για ενημερωμένο layering, η “Always On Side” συλλογή είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσει να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητάς σου.

New Era AlwaysOnSide Holiday 23 Caviar8 NE AlwaysOnSide Holiday 23 Snake 9 RGB @150dpi 1.1

Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που σε εκφράζει το μήνυμα της χειμερινής συλλογής με τις απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών είναι ένα: ό,τι και αν κάνεις, δώσε τα όλα και η New Era, θα σου δώσει το look που θα μπουστάρει την αυτοπεποίθησή σου και το mantra που θα αλλάξει την καθημερινότητά σου. Τρεις απλές λέξεις: “Always On Side”.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR