Quantcast
The Bostonians dideegr4

Holidays Style Guide: Οι φετινές γιορτές γίνονται η αφορμή για να εκφραστούμε ελεύθερα  

Η κομψότητα είναι “A State of Mind” και αυτό η The Bostonians το γνωρίζει καλά. 


Η περίοδος των γιορτών είναι μια ιδανική αφορμή για τον καθένα να αναδείξει το στιλ του και την αισθητική του. Γιορτινά καλέσματα, οικογενειακά δείπνα, ρεβεγιόν, γιορτινές έξοδοι με φίλους είναι οι καλύτερες περιστάσεις για να αφεθείς, να νιώσεις πιο χαλαρός και πιο ελεύθερος να εκφράσεις το στυλ και την προσωπικότητά σου.

The Bostonians dideegr2

Με ιστορία στον σχεδιασμό ρούχων υψηλής ποιότητας και το preppy στιλ “with a twist” που την αντιπροσωπεύει, η The Bostonians αγκαλιάζει την κομψότητα και τη διαχρονική αισθητική με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια. Με τη συλλογή Fall Winter 23/24, η μάρκα επαναπροσδιορίζει το effortlessly cool, αντλώντας έμπνευση από το πνεύμα ελευθερίας και πολιτισμού της Βοστώνης, που ερμηνεύεται σε ρούχα με κλασική γοητεία και casual κομψότητα.

The Bostonians dideegr3

Layered looks, cozy πουλόβερ σε ζεστά, γήινα χρώματα και ανθεκτικά, laid-back jackets συνθέτουν μία συλλογή που καλύπτει κάθε lifestyle και γούστο. Η κυκλοφορία της νέας συλλογής στην οποία μπορείς να βρεις τα κομμάτια εκείνα που θα απογειώσουν τις στιλιστικές επιλογές των φετινών γιορτών, συμπίπτει με μία πνοή ανανέωσης που πλέον ορίζει το brand The Bostonians. Ο εμβληματικός κόμπος, που αποτέλεσε το λογότυπο της μάρκας όλα αυτά τα χρόνια, μεταμορφώνεται σε ένα εντυπωσιακό οικόσημο γεμάτο συμβολισμούς, ενώ το motto “A State of Mind” συνοψίζει δωρικά τη σχέση του σύγχρονου άνδρα με το στυλ. 

image009

The Bostonians dideegr1

The Bostonians dideegr4

Στο οικογενειακό δείπνο 

Οι γιορτινές συναντήσεις με την οικογένεια ορίζονται από ζεστασιά, τρυφερότητα, προσφορά. Σε αυτό το οικείο κλίμα μπορείς να παραμείνεις κομψός, αλλά προέχει να είσαι άνετος. Στα ποιοτικά πλεκτά της The Bostonians θα βρεις εκείνο το πουλόβερ σύμβολο – εκλεπτυσμένου στιλ, αλλά και χαλαρότητας. Μπορείς να επιλέξεις ένα σε ουδέτερους τόνους όπως το καμηλό, το μπεζ ή το off white που υπακούν στους κανόνες της ήσυχης πολυτέλειας και να το συνδυάσεις με ένα chino pants σε γοητευτικό navy blue ή κλασικό μαύρο για μία classy, αλλά ταυτόχρονα cozy εμφάνιση. 

 

Στο μπαρ με τους φίλους

Λίγα πράγματα συγκρίνονται με τη χαρά που μπορεί να προσφέρει μια ποιοτική έξοδος με φίλους μετά την ιδιαίτερα έντονη εργασιακή περίοδο πριν τις γιορτές. Αποφόρτιση με ένα καλό malt whiskey και τους φίλους που έχεις να δεις καιρό από κοντά σημαίνει ανάγκη για ένα sophisticated look που να αποπνέει κομψότητα και ωριμότητα. Στη νέα συλλογή της The Bostonians μπορείς να ανακαλύψεις απαλά ζιβάγκο από 100% βαμβάκι που θα χαρίσουν έξτρα γοητεία στις γιορτινές εμφανίσεις σου. Συνδυασμένο με το αγαπημένο σου σακάκι κι ένα υφασμάτινο παντελόν θα τραβήξει πάνω σου όλα τα βλέμματα. Με ένα τέτοιο παντελόνι σε γκρι απόχρωση θα πετύχεις μια διαχρονική εμφάνιση, ενώ αν είσαι τολμηρός μπορείς να επιλέξεις ένα σε καφέ για τον απόλυτο συνδυασμό ζεστασιάς και στιλ.  

 

Σε σπιτικό κάλεσμα 

Τα γιορτινά σπιτικά καλέσματα συνοδεύονται από άφθονο γέλιο, φαγητό, χαρά, οπότε η άνεση είναι η προτεραιότητά σου. Ευτυχώς, η άνεση, αλλά και το εκλεπτυσμένο στιλ είναι και η προτεραιότητα της The Bostonians, έτσι αν επιλέξεις ένα από τα preppy καρό πουκάμισα που ενσωματώνουν την ελευθερία του βοστωνέζικου στιλ και μάλιστα σε κάποια γιορτινή απόχρωση όπως το κυπαρισσί ή το βαθύ μπλε, θα μεταμορφωθείς στον πιο κομψό καλεσμένο. Εναλλακτικά, ένα βαμβακερό μακρυμάνικο polo σε ζεστή χειμερινή απόχρωση θα σου χαρίσει πιο laid-back στιλ των φετινών γιορτών. 

 

Στο Ρεβεγιόν 

Έχοντας ταυτιστεί με την κομψότητα και τα αυθεντικά κομμάτια που αναβαθμίζουν κάθε look, η The Bostonians γίνεται το ιδανικό brand στο οποίο θα αναζητήσεις την εμφάνιση του φετινού Ρεβεγιόν. Πιστή στη δύναμη που κρύβεται στην απλότητα η The Bostonians προσφέρει μέσα από τη νέα συλλογή Fall Winter 23/24 μια πληθώρα από ποιοτικά, classic fit πουκάμισα σε σαγηνευτικές και απροσδόκητες αποχρώσεις, όπως το μπλε του κοβαλτίου ή το χρώμα της μέντας. Εκεί, σίγουρα θα βρεις το ιδανικό να συνδυάσεις με ένα chino pants σε κλασική απόχρωση για να στεφθείς ο απόλυτος πρωταγωνιστής των γιορτών με ένα αβίαστα κομψό look.  

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR