Quantcast
Baptista X Breitling1705 (1)

BREITLING x BAPTISTA: Wherever the journey takes you

Breitling Boutique | Βουκουρεστίου 6, Αθήνα
IG @breitling_athens_squad


Η brand ambassador της Breitling, Τόνια Σωτηροπούλου, μυείται στη νέα σειρά Navitimer 36 και 32 και ο φωτογράφος Νικόλας Μάστορας απαθανατίζει τη λεπτεπίλεπτη κομψότητα και τη μοναδική πολυτέλεια των νέων δημιουργημάτων, απογειώνοντας όλες τις στιγμές του «ταξιδιού» που οδηγούν στην κορυφή.

Baptista X Breitling1760 (1) (1) Baptista X Breitling1705 (1)

Μέσα από ένα ατμοσφαιρικό editorial με έντονες αντιθέσεις ανάμεσα στο φως και στη σκιά, αναδεικνύονται οι παστέλ αποχρώσεις, το φίλντισι και τα ανιχνεύσιμα πολύτιμα υλικά που συνδυάζονται με την ξεχωριστή στεφάνη με χάντρες του Navitimer.

Baptista X Breitling1794 (1) Baptista X Breitling1842 (1)Baptista X Breitling1690 (1)

Η νέα τριάδα κομψών μεταλλικών χρωμάτων στα καντράν του Navitimer 36 (πράσινο μέντα, ασημί και ανθρακί) με δείκτες μπαστούνι ή με λευκό σετ καντράν από φίλντισι και στρογγυλής κοπής διαμάντια, προσθέτει τα δικά της μοναδικά στοιχεία στην αδιαμφισβήτητη εμφάνιση του κλασικού ρολογιού.

Στο Navitimer 32 συνδυάζονται ιδανικά το άψογο στυλ και η εξαιρετική ακρίβεια. Ο απλοποιημένος σχεδιασμός καντράν ανατρέπεται από την εκθαμβωτική νέα ερμηνεία. Το κλασικό άσπρο καλωσορίζει τα φίλντισι καντράν σε ροζ πούδρα και γαλάζιο, απόχρωση που συναντάται για πρώτη φορά στον οίκο.

Baptista X Breitling1895 (1) (1) Baptista X Breitling1827 Web (1) Baptista X Breitling1730 (1)

Τo editorial της συνεργασίας Baptista x Breitling, είναι μέρος του Baptista 8th Issue | Photobook 2023. Διαθέσιμο για παραγγελία online εδώ

Photographer Νικόλας Μάστορας
Make-up & Hair Μαργετίνα Νεοφύτου
Styling Στέφανος Ντομανιάν
Flowers Neda Decorations

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR