Quantcast
Coca-Cola Christmas 2023

”Χρειαζόμαστε περισσότερους Αϊ-Βασίληδες”: Το μήνυμα της Coca-Cola για τα φετινά Χριστούγεννα

Η Coca-Cola παρουσίασε τη νέα καμπάνια της για τα φετινά Χριστούγεννα, φέρνοντας στην κορυφή της λίστας του Αϊ-Βασίλη κάθε πράξη καλοσύνης, και καλώντας τον καθένα να ανακαλύψει τον Άγιο Βασίλη που κρύβει μέσα του.

Με τη φετινή καμπάνια και με βασικό μήνυμα ”Χρειαζόμαστε περισσότερους Αϊ-Βασίληδες”, η Coca-Cola εξυμνεί το πνεύμα των Χριστουγέννων που όλοι κρύβουμε μέσα μας. Η εικόνα του Αϊ-Βασίλη αποτελεί παγκόσμιο σύμβολο καλοσύνης, γενναιοδωρίας και ανιδιοτέλειας. Αξίες που όλοι καλούμαστε να αγκαλιάσουμε, είτε βοηθώντας έναν γείτονα –ή ακόμα και κάποιον άγνωστο– είτε απλά προσφέροντας την τελευταία Coca-Cola… Γιατί κάθε πράξη καλοσύνης μετράει!

Coca-Cola Christmas 2023

 

Καθώς το λανσάρισμα του χριστουγεννιάτικου σποτ σηματοδοτεί την ‘επίσημη’ έναρξη της εορταστικής περιόδου, η χριστουγεννιάτικη ταινία έχει ξεκινήσει να προβάλλεται σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η προβολή της και στην Ελλάδα.

Το αυθεντικό χριστουγεννιάτικο φορτηγό της Coca-Cola έρχεται και στην Ελλάδα.

Ενισχύοντας περαιτέρω το μήνυμα πράξεων καλοσύνης, φέτος τα Χριστούγεννα, από τις 5 μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου το φορτηγό της Coca-Cola θα ταξιδέψει σε Πάτρα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τον Αϊ-Βασίλη, να μπουν για λίγο στον κόσμο του, αλλά και να «δεσμευτούν» με τη δική τους πράξη καλοσύνης και γενναιοδωρίας.

Coca-Cola Christmas 2023

Η Coca-Cola, μέσα από το λανσάρισμα της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας, υλοποιεί μια πράξη καλοσύνης, υποστηρίζοντας το έργο της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε». Μιας οργάνωσης που όχι μόνο αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, αλλά εστιάζει στον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και την καθημερινή διάσωση σημαντικού αριθμού μερίδων φαγητού που προσφέρονται απευθείας σε κοινωφελείς οργανώσεις.

Μπείτε στο app ή στην ιστοσελίδα της coca-cola.gr, ανακαλύψτε τον Αϊ-Βασίλη που κρύβεται μέσα σας και ζήστε την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων.

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR