Quantcast
Merrithew Excellence

Merrithew: Εξοπλισμός Pilates σχεδιασμένος με γνώμονα την άρτια αισθητική & ποιότητα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Merrithew, του FAIS group, συστήνει  τη μοναδική κατασκευή και την εξαιρετική ποιότητα εξοπλισμού Pilates, από τον Καναδά.

Η Merrithew, το κορυφαίο καναδικό brand  στην κατασκευή premium εξοπλισμού και αξεσουάρ Pilates, αποτελεί την πρώτη επιλογή των Pilates instructors εδώ και 35 χρόνια. Στην Ελλάδα, η αποκλειστική διανομή της Merrithew® ανήκει στον FAIS group, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει στον χώρο του wellness.

O εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμός Pilates της Merrithew, τα αξεσουάρ της αλλά και η παγκοσμίου φήμης εκπαιδευτική μέθοδος STOTT PILATES®, είναι μερικά μόνο στοιχεία που κάνουν τη Merrithew εξαιρετικά δελεαστική για τον σύγχρονο επαγγελματία που ασχολείται με το fitness, την ευεξία, την αποκατάσταση και την υγειονομική περίθαλψη.

Merrithew Innovation

Με γνώμονα τις ανάγκες του τελικού χρήστη και την εύκολη προσαρμογή σε αυτές.

Έχοντας ως οδηγό τις πιο σύγχρονες έρευνες για την υγεία και τη φυσική κατάσταση, η Merrithew τις τελευταίες τρεις δεκαετίες καινοτομεί στον χώρο του εξοπλισμού και της εκπαίδευσης και προσφέρει αποτελεσματικές, ασφαλείς και premium λύσεις στους συνεργάτες της, αλλά και στους ιδιώτες, μέσα από μία πλούσια & ανανεωμένη γκάμα εξοπλισμού αλλά και αξεσουάρ. 

Δίνοντας έμφαση στην πολύ-λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα και την υψηλή ποιότητα, έχει αναγνωριστεί ως η καλύτερη στο είδος της στον εξοπλισμό Reformers, Cadillacs, Stability Chairs™ και Barrels, αποτελώντας την πρώτη επιλογή των επαγγελματιών του χώρου.

Merrithew Excellence

«Η φυσική κατάσταση είναι η πρώτη προϋπόθεση της ευτυχίας.» – Joseph Pilates

Το Pilates Reformer είναι ένας ιδιαίτερα περιζήτητος εξοπλισμός διότι διευκολύνει την ασφαλή, ευέλικτη και χαμηλής επίδρασης προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, χρησιμοποιώντας την αντίσταση των ελατηρίων. Είναι κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών και των ικανοτήτων φυσικής κατάστασης που θέλουν να αυξήσουν τη δύναμη, την ευελιξία, την ισορροπία, τον συντονισμό, τη στάση του σώματος, τον μυϊκό τόνο, το εύρος κίνησης, τη functional κίνηση, και όχι μόνο!

Οι Αρχές της STOTT PILATES® εξετάζουν πώς λειτουργούν μεμονωμένα και από κοινού τα διαφορετικά μέρη του σώματος, τα βέλτιστα μοτίβα αναπνοής και η επίγνωση του νου-σώματος, ώστε να επηρεάσουν τη στάση του σώματος, την ευθυγράμμιση, τη μεταφορά δυνάμεων, τη μυϊκή ενεργοποίηση και τη δραστηριότητα. Για να βρει κανείς τον κατάλληλο εξοπλισμό Pilates Reformer, καλείται να απαντήσει στο πώς θα αξιοποιηθεί ο εξοπλισμός, από ποιον/ποιους, σε τι είδους χώρο και ποιος είναι ο προϋπολογισμός για την αγορά του. Απαντήσεις που μπορεί να βρει και μέσα από τον πλήρη οδηγό που είναι σε θέση να καθοδηγήσει όσους αναζητούν επαγγελματικό ή οικιακό εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη Merrithew® Greece στο site pilateshub.gr.

More Stories
GB 2 WEB
Ξεχωριστές προτάσεις για το Πάσχα στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία
DIDÉE.GR