Quantcast
tatiana

Tatiana by Kwame Onwuachi: Το νέο γαστρονομικό spot στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης

Τα ιδιαίτερα φωτιστικά και οι ιριδίζουσες κολώνες προσθέτουν θεατρικότητα στους εσωτερικούς χώρους του Tatiana, διασφαλίζοντας ότι το νέο εστιατόριο γίνεται ένα με τις παραστατικές τέχνες που φιλοξενούνται παραδοσιακά στο Lincoln Center.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Modellus Novus σχεδίασε τον χώρο, χρησιμοποιώντας κάποιες πιο απροσδόκητες επιλογές –όπως επένδυση των δομικών στηρίξεων από επεξεργασμένο χάλυβα.

tatiana

Η σάλα διαθέτει ποικιλία καθισμάτων, όπως καρέκλες τραπεζαρίας ή βελούδινους καναπέδες –που τοποθετούνται δίπλα σε τραπέζια με μάρμαρο και ορείχαλκο.

tatiana

Γυαλιστερά πλακάκια τοίχου και φώτα σε σχήμα σύννεφου ολοκληρώνουν τη δραματοποιημένη αισθητική του εσωτερικού διάκοσμου.

tatianatatiana

Το εστιατόριο διαθέτει μια αίσθηση ανοιχτωσιάς, που αντικατοπτρίζεται τόσο από τα τεράστια παράθυρα καθώς και από την απόφαση του στούντιο να αφήσει εκτεθειμένα την κουζίνα και τα service stations.

Οι επισκέπτες που θέλουν περισσότερη ιδιωτικότητα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ιδιωτικό χώρο του Tatiana, πίσω από τη χρυσή κουρτίνα.

tatiana tatiana

Τέλος, ο γεννημένος στο Μπρονξ σεφ του εστιατορίου, Kwame Onwuachi έφτιαξε ένα μενού με γεύσεις εμπνευσμένες από τη Νέα Υόρκη και την πολυπολιτισμικότητά της.

tatiana

10 Lincoln Center Plaza, Νέα Υόρκη, NY 10023, Ηνωμένες Πολιτείες

Photography | Adrian Gaut, Modellus Novus & Lincoln Center

Source | The Spaces

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR