Quantcast
Fear of God x Birkenstock

Fear of God x Birkenstock: Τα δύο νέα δημιουργήματα της συνεργασίας

Το slide Los Feliz αποτελεί τη νέα πρόταση από το πολυτελές brand του Αμερικανού σχεδιαστή Jerry Lorenzo, Fear of God και τη γερμανική Birkenstock. Ένα αποτέλεσμα που σχεδιάστηκε από τη Fear of God και υλοποιήθηκε από τη Birkenstock.

Fear of God x Birkenstock

Το εν λόγω slide, που φιλοδοξεί να γίνει το υπόδημα της σεζόν, πήρε το όνομά του από τη γειτονιά του Jerry Lorenzo στο Λος Άντζελες και θα είναι διαθέσιμο σε δυο εκδοχές:  γκρι-μπεζ σουέντ και γκρι τσόχα, ενώ θα ολοκληρώνεται με μια ακατέργαστη σόλα με τον αναγνωρίσιμο πάτο της Birkenstock από φελλό-λάτεξ.

Fear of God x Birkenstock

Ο σχεδιαστής εξήγησε σε συνέντευξή του στη Vogue ότι η σκέψη πίσω από τον σχεδιασμό του παπουτσιού ήταν το απόλυτο στυλ και η άνεση, ενώ σχετικά με το όνομα ανέφερε:  “Επέλεξα να χρησιμοποιήσω το όνομα αυτό επειδή είναι μια από τις σπάνιες γειτονιές στο Λος Άντζελες όπου δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Μπορείς να πας από μέρος σε μέρος με τα πόδια. Ο σχεδιασμός του λοιπόν έγινε με γνώμονα τη φιλοσοφία αυτού του τρόπου ζωής καθώς και του γενικότερου τρόπου ζωής που συναντάται στο Λος Άντζελες ευρύτερα”.

Fear of God x Birkenstock

Τα σανδάλια είναι βασισμένα στη φαινομενικά απλή αλλά συνάμα high-end ιδεολογία που ορίζει τη σχεδιαστική γλώσσα του Fear of God ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την αγνότητα και την ομορφιά των εμβληματικών σιλουετών της Birkenstock.

Fear of God x Birkenstock

Το slide Fear of God x Birkenstock Los Feliz κυκλοφόρησε στις 25 Ιανουαρίου μέσω της ιστοσελίδας του FoG, ενώ η μια εκδοχή θα είναι διαθέσιμη και σε παιδικά μεγέθη. Στις 24 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει η παγκόσμια κυκλοφορία μέσω των καταστημάτων της Birkenstock 1774.

Source | hypebae

More Stories
66c33f566926f62c821dc2b5f47f94f3
Ένα ατμοσφαιρικό διαμέρισμα στο Λονδίνο όπου δεσπόζει το βαθύ πράσινο
DIDÉE.GR