Quantcast
baptista 10

BAPTISTA x WELLA Professionals: Τrue to ourselves. The greatest beauty.

Η ομορφιά του πνεύματος, του νου και της ψυχής. H ομορφιά του απρόσμενου, του άγνωστου αλλά και του γνώριμου. Η ομορφιά της απλότητας και η ομορφιά της αλήθειας. 

Η Wella Company μας υπενθυμίζει πως η δύναμη της αληθινής ομορφιάς αναβλύζει από μέσα μας, με ένα editorial που αφιερώνεται στη σύγχρονη κομψότητα, στην αστείρευτη δημιουργικότητα και σε όλα αυτά που μας επιτρέπουν να εκφράζουμε τον αληθινό μας εαυτό.  

baptista 5

Τρία festive γυναικεία looks που εμπνέονται από τις σύγχρονες και καινοτόμες τάσεις, δημιουργήθηκαν με προϊόντα Wella Professionals και αποκορύφωσαν τις εορταστικές θηλυκές εμφανίσεις. Με το Luminous Smoothening Oil, ένα έλαιο πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει τέλεια απαλότητα στα μαλλιά, σε συνδυασμό με την ανάλαφρη σύνθεση της EIMI Mistify Me Light, για ελαφρύ κράτημα και φυσική κίνηση, δημιουργήθηκε ένα κομψό look με ιδιαίτερη λάμψη. 

baptista 4Με τα κορυφαία προϊόντα Wella Professionals, δημιουργήθηκαν τρία διαφορετικά ανδρικά looks με ισχυρές εναλλαγές. Με το εύπλαστο EIMI Shape Shift ολοκληρώθηκε ένα επιμελώς ατημέλητο look, που ανέδειξε την ανάλαφρη αίσθηση ενός σύγχρονου curly αποτελέσματος. 

baptista 1 1

Η girly εκδοχή, αναδείχθηκε με την Mistify Me Strong, δίνοντας το τέλειο κράτημα σε συνδυασμό με μια ανάλαφρη κίνηση.

baptista 9

Στη συνέχεια, με το ΕΙΜΙ Extra Volume Mousse, που ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά, δημιουργήθηκε ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα με φυσικό όγκο. 

baptista 11baptista 6

Με το EIMI Sugar Lift Spray, την κορυφαία λακ που περιέχει ζάχαρη και προσφέρει ανόρθωση, λάμψη και απαλή υφή, σε συνδυασμό με το EIMI Oil Spritz που καταπολεμά το φριζάρισμα, ολοκληρώθηκε ένα εκλεπτυσμένο look με αριστοκρατική φινέτσα.   

baptista 13

Τέλος, για το πιο εκφραστικό και γλυπτικό look, το EIMI Sculpt Force, έδωσε έναν ξεχωριστό και ταυτόχρονα αυστηρό χαρακτήρα εξαιρετικής ακρίβειας. 

baptista 16

Photographer Νίκος Ζήκος
As. photographer Αντωνία Κουνιά
Models Βασιλική Γκρέκου, Ιάσονας Λάιος (d.models agency)
Makeup Ολίβια Σαχινίδου
Hair Μαργετίνα Νεοφύτου
Styling Στέφανος Ντομανιαν 

Η περιποίηση των άκρων έγινε με προϊόντα OPI, από την Αυγουστίνα Μάνεση, Educator OPI Greece. IG @augoustina_manesi_opi

Η φωτογράφιση έγινε στο Mona Athens, Κακουργιοδικείου 4, Αθήνα.  

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR