Quantcast
www.stemajourneys.com nymphaea perfumes normal color 75

Nymphaea: Ποιος είπε ότι η άνοιξη είναι η μόνη εποχή γεμάτη μυρωδιές και αρώματα; 

Αυτές οι δροσερές φθινοπωρινές ημέρες που διανύουμε ξυπνούν αναμνήσεις εξίσου δυνατές. Το άρωμα της υγρής γης κάτω από τα πεσμένα φθινοπωρινά φύλλα, τα  βρύα στον κορμό της βελανιδιάς, τα πεσμένα εδώ κι εκεί στο έδαφος κάστανα και η πικάντικα γλυκιά γήινη μυρωδιά των μανιταριών που ξεπροβάλλουν στη φύση, ξυπνούν για τον καθένα μας ξεχωριστές αναμνήσεις.

Αυτή η κυκλικότητα και η εναλλαγή της φύσης είναι η φιλοσοφία του brand φυσικών αρωμάτων Nymphaea. Στόχος της δημιουργού είναι μέσα από τα αρώματα της, να φωτίζει μνήμες χαμένες βαθιά στο υποσυνείδητο.

Η  Ζωή Στράντζαλη είναι βοτανική αρωματοποιός και olfactory wellness educator, αυτό που στα ελληνικά θα λέγαμε- οδηγός οσφρητικής ευεξίας. Τη συναρπάζει η συνειδητή επίγνωση που μπορεί να  αφυπνίσει μια μυρωδιά στο σώμα μας και μέσα από τα προϊόντα, τις συνεδρίες και τα σεμινάρια μοιράζεται με τον κόσμο τη δική της μέθοδο -την οποία δημιούργησε από την αγάπη της για τα αρώματα- με το όνομα Nymphaea.

S1A8891a

Η μέθοδος Nymphaea, είναι μια νέα προσέγγιση σε αυτό που γνώριζαμε σχετικά με τα αρώματα μέχρι σήμερα. Είναι ένα αρωματικό ταξίδι ευεξίας στο χώρο και το χρόνο, όπου χρησιμοποιούνται μόνο αγνά μυρωδικά, βότανα, άνθη, καρποί, σπόροι, ρίζες, ρητίνες και άλλες πρώτες ύλες η προμήθεια των οποίων γίνεται από Έλληνες αλλά και ethical καλλιεργητές από όλο τον κόσμο. Η Ζωή στη συνέχεια δημιουργεί αρωματικά μείγματα, φτιαγμένα σε αρμονία με τις φάσεις της σελήνης, χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών ή συνθετικών συστατικών σε κανένα μέρος της διαδικασίας.

Και αν την ρωτήσεις γιατί να επιλέξεις ένα τέτοιο άρωμα, εκείνη θα σου απαντήσει ότι ένα άρωμα φτιαγμένο με αυτό τον τρόπο, φέρει όλη τη θεραπευτική ενέργεια του φυτού, αναλλοίωτο το ενεργειακό του αποτύπωμα και τις ιδιότητες του, προσφέροντας  μια ολιστική εμπειρία αναζωογόνησης και επανασύνδεση με την πιο ευωδιαστή σπίθα της ύπαρξης σου, την άγρια δυνατή φύση μέσα σου.

Μια εμπειρία που αν τη ζήσεις δεν επιστρέφεις ποτέ ξανά σε συνθετικό αρωματικό.

08A4136a 1

Αν κι εσύ λοιπόν δυσκολεύεσαι να βρεις ένα άρωμα που να καλύπτει τις ανάγκες σου, κουράστηκες από τα αλλεπάλληλα συνθετικά ερεθίσματα αρωμάτων και αναζητάς ένα εργαλείο για να μειώσεις το άγχος, την κούραση ή οποιαδήποτε περιοριστική πεποίθηση σε απομακρύνει από το να βιώνεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ήρθε η ώρα κάνεις μια δοκιμή.

Τα προϊόντα Nymphaea μπορείς προς το παρόν να τα βρεις μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στο χώρο Nymphaea που είναι επισκέψιμος μόνο κατόπιν ραντεβού. Πολύ συνειδητά η Ζωή τα προηγούμενα χρόνια δεν επέλεξε τη συνεργασία και τη χονδρική πώληση σε άλλους χώρους, για να εξασφαλίσει την ποιότητα του προϊόντος δεδομένου ότι τα φυσικά συστατικά είναι διαθέσιμα σε μικρότερες κλίμακες από αυτές που απαιτεί η αντίστοιχη βιομηχανία. Επιπλέον τα φυσικά έλαια, οι ρητίνες και τα εκχυλίσματα είναι υλικά ευάλωτα στις αλλαγές θερμοκρασίας, τις μη κατάλληλες συνθήκες φύλαξης ή τους ενεργειακά επιβαρυμένους χώρους. Διαφυλάττοντας τις αξίες της επωνυμίας της μας υπόσχεται πως σύντομα τα προϊόντα θα βρίσκονται σε επιλεγμένα καταστήματα, που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και στάση απέναντι στη φύση.

Η Ζωή μέσα στον ιστότοπο Nymphaea, σε πιάνει από το χέρι και σε ταξιδέυει στη δική της φιλοσοφία, σε βοηθά να κατανοήσεις βαθιά αυτό που η ίδια ονομάζει την ψυχή κάθε φυτού, ώστε όλο αυτό να γίνει βίωμα σου και όχι απλή πληροφορία. Μέσα απο τη τέχνη της Βοτανικής Αρωματοποιίας, τιμά την αλχημική κληρονομιά του τόπου μας, παντρεύοντας την δύναμη της φύσης με το σύγχρονο πνεύμα της εποχής.  Είτε αποφασίζεις να επιλέξεις το  άρωμα σου με βάση την εποχή, το συναίσθημα ή τις πεποιθήσεις σου, η σύνδεση σου με τα αρωματικά φυτά και η επίγνωση μέσα από την όσφρηση, θα είναι ο οδηγός σου. Η Ζωή θα είναι πλάι σου να σε υποστηρίζει στη διαδικασία.

08A0613 αντίγραφο1 1

Αν εσύ ακόμη δεν γνωρίζει πώς θα ήθελες να είναι το άρωμα σου, μπορείς να επιλέξεις μια συνεδρία μαζί της ώστε να βρεθεί ο καλύτερος συνδυασμός για το δικό σου εξατομικευμένο μείγμα που θα αντηχεί και θα αντανακλά την ενέργεια σου.

www.stemajourneys.com nymphaea perfumes normal color 75 www.stemajourneys.com nymphaea perfumes normal color 25 www.stemajourneys.com nymphaea perfumes normal color 2

More Stories
Q4kpmjYjn42Qy4EaZZk2th 1920 80.jpeg
Portella: To ξενοδοχείο στη Μαγιόρκα που προασπίζεται το παρελθόν του με συγκρατημένη πολυτέλεια
DIDÉE.GR