Quantcast
master 1

Longines Master Collection: Η επετειακή έκδοση για τα 190 χρόνια της εταιρείας

Η Longines, η εταιρεία με έδρα το Saint-Imier της Ελβετίας, έγινε 190 ετών το 2022 και κάθε άλλο παρά σημάδια επιβράδυνσης δείχνει. Την περασμένη εβδομάδα κυκλοφόρησε την επετειακή κυκλοφορία της, τη σειρά Master Collection 190th Anniversary.

master1 1

Η σειρά Master Collection 190th Anniversary αποτελείται από μια τριάδα ρολογιών όλα με το ίδιο σχέδιο αλλά κατασκευασμένα από τρία διαφορετικά μέταλλα: ανοξείδωτο ατσάλι, κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και ροζ χρυσό 18 καρατίων.

master5 1

Η σχεδίαση είναι άρτια και συντηρητική, ακολουθώντας μια παραδοσιακή φιλοσοφία με την προσθήκη αριθμών σε στυλ Breguet στο καντράν, απουσία ημερομηνίας, ματ φινίρισμα και το vintage λογότυπο Longines.

Η τιμή της νέας σειράς Longines Master Collection 190th Anniversary εξαρτάται από το μέταλλο: το κομμάτι από ανοξείδωτο χάλυβα πωλείται στα 2.400 δολάρια, ενώ τα μοντέλα κίτρινου και ροζ χρυσού στα 12.000 δολάρια.

master3 1 master4 1

Μόνο 190 δείγματα από τα κομμάτια κίτρινου και ροζ χρυσού θα είναι διαθέσιμα, ενώ το μοντέλο από ανοξείδωτο χάλυβα δεν αποτελεί limited edition.

Και τα τρία κομμάτια της σειράς διαθέτουν κλασική εμφάνιση που δίνει έμφαση στην υφή.

Διάμετρος: 40mm
Πάχος: 9,35mm
Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι, Ροζ χρυσός 18 καρατίων, Κίτρινος χρυσός 18 καρατίων
Αντοχή στο νερό: 30 μέτρα
Λουράκι / Βραχιόλι: Λουράκι από δέρμα αλιγάτορα

master6 1

Source | Hodinkee

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR