Quantcast
https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2022 08 LV 1 4 1

Η επανακυκλοφορία του πολυτελούς ping-pong σετ JAMES του οίκου Louis Vuitton

Η Louis Vuitton συνεχίζει να επεκτείνει την πολυτελή γκάμα των αξεσουάρ της, με την επανακυκλοφορία του σετ επιτραπέζιας αντισφαίρισης James. Πρώτη φορά το σετ κυκλοφόρησε το 2017 ενώ δύο χρόνια αργότερα, επανεμφανίστηκε σε μαύρο και γκρι μοτίβο μονογράμματος.

Στην τελευταία κυκλοφορία η δημιουργική ομάδα του γαλλικού οίκου σχεδίασε και κατασκεύασε τις ρακέτες σε ανοιχτόχρωμο ξύλο με επιφάνεια σε βαθύ κόκκινο. Το σετ διαθέτει επίσης το εμβληματικό LV σε χρυσό τόνο και απαλή ροζ δερμάτινη επένδυση σε κάποια σημεία που προσθέτει ένα touch κομψότητας στη σχεδίαση.

Μια ξεχωριστή λεπτομέρεια είναι η επιλογή του χρώματος (καφέ και καστανοί τόνοι) του εμβληματικού μοτίβου του οίκου. Κατά τα άλλα, οι χρυσές λεπτομέρειες και το φερμουάρ ολοκληρώνουν τις τελευταίες πινελιές ενώ μια δερμάτινη προσθήκη στερεώνει τέσσερα μπαλάκια ping pong ολοκληρώνοντας έτσι τον απαραίτητο εξοπλισμό.

https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2022 08 LV 1 2 1 1 https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2022 08 LV 1 3 1

Με τιμή 2,280.00 $ USD, το σετ James Ping Pong είναι τώρα διαθέσιμο στα καταστήματα του Louis Vuitton & online .

Source | Hypebeast

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR