Quantcast
pendler 15 1

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της LAYER επενδύει στο σύγχρονο design και στην πρακτικότητα

Η LAYER, η εταιρεία του Benjamin Hubert, δημιούργησε το απόλυτο e-bike πόλης, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια, στην πρακτικότητα και στη χρηστικότητα. 

Ο Benjamin Hubert παρατηρούσε την εξέλιξη της αγοράς ηλεκτρικών ποδηλάτων τόσο με ενδιαφέρον όσο και με απογοήτευση. Ως απάντηση, δημιούργησε το Pendler, ένα αστικό ηλεκτρονικό ποδήλατο σχολαστικά σχεδιασμένο και προσεκτικά διαμορφωμένο ώστε να είναι ασφαλέστερο, πιο πρακτικό και με καλύτερη απόδοση από τα αντίστοιχα της κατηγορίας του.

pendler 3 1

Το Pendler πήρε το όνομά του από τη δανική λέξη για τις μετακινήσεις (pendling) και είναι μια προφανής αναγνώριση της ευρείας ποδηλατικής κουλτούρας αυτής της χώρας (σύμφωνα με την LAYER, εννέα στους δέκα Δανούς είναι ιδιοκτήτες ποδηλάτων).

pendler 4 1pendler 1 1
Η πρωτότυπη σχεδίαση βασίζεται σε ένα πλαίσιο σχήματος U, ένα δομικό στοιχείο που δίνει στο ποδήλατο μια άμεσα αναγνωρίσιμη σιλουέτα και συνάμα πολύ πρακτική για την on-off φύση της αστικής οδήγησης. Το πλαίσιο περιλαμβάνει ενσωματωμένα φώτα, εμπρός και πίσω και στο τιμόνι.

pendler 12 1

Παρόλο που το ατσάλινο πλαίσιο του Pendler δεν διπλώνει, διαθέτει μέτριους σε μέγεθος τροχούς 20 ιντσών και πτυσσόμενα πεντάλ και τιμόνι ώστε να είναι η αποθήκευση του πολύ πιο πρακτική.

Η LAYER,  έδωσε έμφαση στην πρακτικότητα, προτείνοντας μια συλλογή αποσπώμενων αξεσουάρ για τη βελτίωση της χρηστικότητας του Pendler. Κάποια από αυτά είναι: καλάθι εμπρός και πίσω κατασκευασμένο από μέταλλο και ξύλο καθώς και βάση κινητού τηλεφώνου για πλοήγηση.

pendler 13 1

Η ισχύς προέρχεται από έναν κινητήρα ενσωματωμένο στο πλαίσιο, σε συνδυασμό με μια αφαιρούμενη μπαταρία 250 Wh. Η τελική ταχύτητα είναι περίπου 25 χλμ./ώρα, σύμφωνα με τις οδηγίες και μία φόρτιση θα πρέπει να αρκεί για περίπου 70 χλμ.

“Στόχος μας με το Pendler ήταν να οραματιστούμε έναν ασφαλέστερο, πιο βολικό και αβίαστο τρόπο προσωπικής μεταφοράς για να επιτρέψουμε την ανεξαρτησία της μετακίνησης στην πόλη. Το αποτέλεσμα είναι ένα έξυπνα σχεδιασμένο ηλεκτρονικό ποδήλατο, εύκολο στην αποθήκευση σε μικρούς αστικούς χώρους που εξισορροπεί την υψηλή απόδοση με την μίνιμαλ αισθητική”, λέει ο Hubert.

pendler 16 1

Source | Wallpaper

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR