Quantcast
https hypebeast.com image 2022 07 unimatic modello uno ref u1s fai supports fondo per lambiente italiano 01 1

Η UNIMATIC τιμά την Ιταλία με το limited edition ρολόι Model Uno U1S-FAI

Το Model Uno U1S-FAI υποστηρίζει τον FAI (Fondo per l’Ambiente Italiano) και την τριπλή αποστολή του να προστατεύσει την κληρονομιά της Ιταλίας.

Το U1S-FAI είναι ένα αδιάβροχο ρολόι από ανοξείδωτο ατσάλι με κάσα 40 χιλιοστών, που αντέχει σε κατάδυση βάθους 300 μέτρων (1000ft=30 atm). Διαθέτει μαύρο γαλβανιζέ καντράν, λευκά ενδεικτικά με λευκό χρώμα Super-LumiNova® C1 και στεφάνη 41,5 χιλιοστών σε ανοξείδωτο πλαίσιο.

Έχει κατασκευαστεί με παραδοσιακή διαδικασία που συνήθιζε να χρησιμοποιείται από τη δεκαετία του 1950 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1960. Χρησιμοποιεί μηχανισμό Swiss Made SW200-1 της Sellita -ενώ το ασημί- μαύρο καντράν του είναι βαμμένο στο χέρι στην Ιταλία, όπου συναρμολογείται επίσης το ρολόι. Η ακρίβεια του είναι εγγυημένη από τον μηχανισμό της Sellita με αποθεματικό ισχύος 38 ωρών. Στο πίσω μέρος του καντράν αναγράφεται χαραγμένη η φράση Unimatic sostiene FAI (η Unimatic υποστηρίζει τον FAI) και ο ατομικός αριθμός του ρολογιού.

https hypebeast.com image 2022 07 unimatic modello uno ref u1s fai supports fondo per lambiente italiano 05 1

https hypebeast.com image 2022 07 unimatic modello uno ref u1s fai supports fondo per lambiente italiano 02 1 https hypebeast.com image 2022 07 unimatic modello uno ref u1s fai supports fondo per lambiente italiano 03 1

Για τον αλουμινένιο δακτύλιο/ στεφάνη μονής κατεύθυνσης του ρολογιού χρησιμοποιήθηκε πράσινο χρώμα που ταυτίζεται με τον FAI.

https hypebeast.com image 2022 07 unimatic modello uno ref u1s fai supports fondo per lambiente italiano 04 1

Η UNIMATIC διαθέτει το Model Uno U1S-FAI με μαύρο δερμάτινο (calf skin) λουράκι και ένα πρόσθετο σε πράσινο χρώμα με πορτοκαλί θυλάκι. Επιπλέον με την αγορά κάθε ρολογιού δίνεται και μια κάρτα μέλους FAI (Fondo per l’Ambiente Italiano) – που προσφέρει δωρεάν είσοδο σε πολλά ακίνητα της FAI στην Ιταλία και σε ακίνητα του National Trust of England and Wales, στη Σκωτία και την Αυστραλία.

Οι μικρές ατέλειες δεν αποδίδονται σε κατασκευαστικό ελάττωμα αλλά στη μοναδικότητα του κάθε κομματιού και στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα ρολόι που είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο.

Το ρολόι καλύπτεται από 24 μήνες εγγύηση και αποτελεί μέρος μιας μοναδικής έκδοσης 200 τεμαχίων. https hypebeast.com image 2022 07 unimatic modello uno ref u1s fai supports fondo per lambiente italiano 07 1 https hypebeast.com image 2022 07 unimatic modello uno ref u1s fai supports fondo per lambiente italiano 06 1Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός FAI στοχεύει στην προώθηση της εκπαίδευσης και της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και την φυσική και πολιτιστική κληρονομιά της Ιταλίας.

Το Model Uno U1S-FAI είναι τώρα διαθέσιμο μέσω της UNIMATIC, με τιμή 1.050 ΕΥΡΩ (περίπου 1.070 $ USD).

Source | UNIMATIC, HYPEBEAST

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR