Quantcast
Maison Balzac Fruits of the Sea 2 July September Camapign 202222 1

Η τελευταία συλλογή του Maison Balzac εμπνέεται από τη Γαλλική Ριβιέρα

Το Maison Balzac, το δημιουργικό brand που ειδικεύεται στην κατασκευή γυάλινων και πορσελάνινων διακοσμητικών αντικειμένων, κυκλοφόρησε την τελευταία του συλλογή, συνεχίζοντας με το θέμα The Fruits of the Sea. 

“Καθώς ο άτονος απογευματινός ήλιος απλώνει τα μακριά του δάχτυλα πάνω από τη στεριά, οι ψαράδες του Cadaques ανακαλύπτουν τους θησαυρούς της θάλασσας.”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστορία του brand.

Ο γενναιόδωρος θαλάσσιος πλούτος είναι η έμπνευση πίσω από τη συλλογή του φετινού Ιουλίου με highlights τα γλυπτά κεριά pompom, τις περίτεχνες πιατέλες, τα μίνιμαλ βάζα και τις λινές πετσέτες με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό.

“Εύθραυστα γυάλινα σκεύη επικαλυμμένα με φυσαλίδες, πιατέλες από μπαμπού με σχεδιαστικές  λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τις ακτογραμμές της Νότιας Γαλλίας και κεριά με μοναδικές ντελικάτες μυρωδιές συνδυάζονται αρμονικά με τις ιδιαίτερες λινές πετσέτες που ολοκληρώνουν τη συλλογή.” περιγράφεται σχετικά με τη συλλογή από το ίδιο το brand.

Η ιδρύτρια Elise Pioch περιγράφει το The Fruits of the Sea ως φόρο τιμής στην παιδική της ηλικία που πέρασε στη Νότια Γαλλία και στις επιρροές της περιοχής πάνω της, ως άτομο και ως σχεδιάστρια. Μια σειρά εμποτισμένη με περιπλάνηση και απόδραση όπου κάθε κομμάτι είναι ένα statement από μόνο του.

mb2 1

mb3 1 mb1 1

Maison Balzac

Source | RUSSH

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR