Quantcast
hotel la palma 1 1

Το θρυλικό La Palma Hotel στο Κάπρι επαναλειτουργεί την 1η Ιουλίου

Το La Palma χτίστηκε το 1822 και ήταν το πρώτο ξενοδοχείο που λειτούργησε στο Κάπρι. Μετά από πλήρη ανακαίνιση, η Oetker Collection ανοίγει ξανά την ιστορική ιδιοκτησία just in time για το καλοκαίρι.

Σχεδιασμένο από τον Francis Sultana, πρόκειται για ένα ξενοδοχείο 50 δωματίων, ουδέτερης χρωματικής παλέτας με πινελιές από μεσογειακό μπλε, πράσινο και τιρκουάζ το οποίο διαθέτει σπα και beach club με εμφανείς τις επιρροές της Μεσογείου τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη διακόσμηση. Τα μπάνια είναι επενδεδυμένα με μάρμαρο και μπρούντζο.

Must visit είναι το εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, του οποίου ηγείται ο σεφ με δύο αστέρια Michelin, Gennaro Esposito αλλά και η πισίνα, επίσης στον τελευταίο όροφο, με ένα μπαρ σχεδιασμένο στα πρότυπα των bars της χρυσής εποχής του Κάπρι.

Καθένα από τα δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου (τα οποία διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και την ακτή) προσφέρει μια μοντέρνα εικόνα της κομψής ατμόσφαιρας του νησιού με φωτεινούς, ευάερους χώρους διακοσμημένους τόσο με έργα ντόπιων καλλιτεχνών όσο και με χειροποίητη- από ντόπιους τεχνίτες-  επίπλωση -που αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά του ξενοδοχείου- για την επίτευξη όχι μόνο του Μεσογειακού στυλ αλλά και της αίγλης του Κάπρι.

hotel la palma 2 1 hotel la palma 3 1Oetker Capri10 1 Oetker Capri6 1 Oetker Capri8 1https hypebeast.com wp content blogs.dir 6 files 2022 05 italy capri hotel la palma opening date 5 1

Via Vittorio Emanuele, 39, 80073 Capri NA, Ιταλία

Φωτογραφίες| Oetker Collection

Source | Uncrate

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR