Quantcast
technogym app1

Οι 12 λόγοι που θα κάνουν το νέο Technogym App το αγαπημένο σου gym buddy 

Από όταν έβαλα την άσκηση στη ζωή μου έγινε ο αγαπημένος μου τρόπος εκτόνωσης, εκείνο που όμως πάντα μου έλειπε, καθώς προτιμώ την ιδιωτικότητα του σπιτιού μου ή την ηρεμία του πάρκου νωρίς το πρωί, ήταν η σωστή καθοδήγηση, η επιβεβαίωση ότι εκτελώ κάθε σετ ασκήσεων σωστά και φυσικά το κίνητρο και η επιβράβευση. Όταν ανακάλυψα ότι όλα τα παραπάνω, αλλά και ακόμα περισσότερα μπορεί να μου τα προσφέρει το νέο Technogym App στην οθόνη του κινητού μου, πήγα την άσκησή μου σε άλλο επίπεδο και έκτοτε βιώνω μία premium Wellness εμπειρία. 

H Technogym, πρωτοπόρος στη βιομηχανία του fitness, αλλά και συνώνυμη πια του premium Wellness αντιμετωπίζει την άσκηση ως πηγή θεραπείας, πρόληψης και υγείας, τόσο για το σώμα, όσο και για το μυαλό και άρα δεν αποτελεί έκπληξη που το νέο Technogym App είναι σχεδιασμένο ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε όλα τα Wellness resolutions μας μέσα από προπονήσεις που συνδυάζουν επιστημονική έρευνα, τεχνητή νοημοσύνη καθώς και ελκυστικό και challenging βίντεο – περιεχόμενο. Να δώδεκα λόγοι που θα σε κάνουν να το λατρέψεις, αν και όσο το χρησιμοποιείς, θα ανακαλύψεις ακόμα περισσότερους. 

Ο Technogym Coach δημιουργεί προγράμματα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου

Το νέο Technogym App βάζει την τεχνολογία AI στη ζωή μας με τον καλύτερο τρόπο. Μόλις δημιούργησα τον λογαριασμό μου, ο Technogym Coach, ο ψηφιακός προπονητής του Technogym App, μου έθεσε τις κατάλληλες ερωτήσεις έτσι ώστε να δημιουργήσει το Precision Program μου προσαρμοσμένο ακριβώς στις ανάγκες μου, αλλά και στο χρόνο που διαθέτω. 

technogym app2

 

Δεν χρειάζεται να είσαι expert στην άσκηση 

Γυμνάζομαι συστηματικά εδώ και περίπου 2,5 χρόνια, beginner δεν με λες, ωστόσο αν ήμουν το νέο Technogym App θα μου έδινε την ευκαιρία να ξεκινήσω με βατές, αλλά αποτελεσματικές ασκήσεις. Σε όποιο επίπεδο ασκούμενο κι αν βρίσκεσαι λοιπόν, το πρόγραμμά σου θα διαμορφωθεί από τον Technogym Coach ανάλογα. 

Άσκηση στους χρόνους που εσύ θέλεις

Τα πρωινά μου είναι ιδιαίτερα απαιτητικά για αυτό και όταν έχω στο πρόγραμμά μου και την άσκηση σηκώνομαι νωρίτερα. Αυτό πολλές φορές μπορεί να αγχώσει ή να αποθαρρύνει. Οι προτάσεις του νέου Technogym App για τις μέρες και το συνολικό χρόνο άσκησης κάθε φορά με απελευθέρωσαν από τις ενοχές και με βοήθησαν να οργανώσω καλύτερα το χρόνο μου!

Δεν έχει σημασία αν διαθέτεις εξοπλισμό ή όχι

Το νέο Technogym App περιλαμβάνει personalized προγράμματα με και χωρίς εξοπλισμό. Αν είστε σαν εμένα που διαθέτω μόνο ένα mat για να νιώθω ελεύθερη ότι μπορώ να γυμναστώ όπου κι όποτε θελήσω, θα βρείτε τις ασκήσεις με το βάρος σώματος από τους διεθνώς αναγνωρισμένους προπονητές της Technogym μία απελευθερωτική εμπειρία.

Οι καλύτεροι προπονητές στην οθόνη του κινητού σου είναι το απόλυτο κίνητρο

Από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Technogym App είναι το βίντεο – περιεχόμενο από διεθνώς αναγνωρισμένους trainers της Technogym από διαφορετικούς τομείς του αθλητισμού, του fitness και του Wellness. Βλέποντάς τους να εκτελούν τις ασκήσεις στην οθόνη του κινητού έχω τη σιγουριά ότι ασκούμαι με ασφάλεια, ότι κάνω αποτελεσματικές ασκήσεις βάσει του στόχου που έχω θέσει και νιώθω πραγματικά σαν να είναι δίπλα μου να με στηρίζουν και να με ενδυναμώνουν. 

medium TechnogymAppImage 4

Τα Signature Programs είναι άλλο επίπεδο Wellness

Εκεί που πραγματικά ένιωσα πόσο καινοτόμο είναι το νέο Technogym App είναι όταν δοκίμασα τα αποκλειστικά Signature Programs που είναι αφιερωμένα στον αθλητισμό, τις ρουτίνες Technogym που επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες ή στόχους φυσικής κατάστασης, αλλά και τα προσωπικά μου αγαπημένα, Technogym Sessions, μια επιλογή εκπαιδευτικών μαθημάτων βίντεο (HIIT, ενδυνάμωση, τρέξιμο, ποδηλασία, γιόγκα) που σε προπονούν σαν επαγγελματία αθλητή. Μια αληθινή πρόκληση, την οποία όμως αν αποδεχτείς, δεν θα ξεκολλάς. 

Τα πρόσωπα έχουν σημασία 

Στα Precision Programs έχω την ευκαιρία να προπονούμαι από τους καλύτερους και πιο motivating ανθρώπους του πλανήτη του fitness. Για μένα, που επέλεξα την άσκησή μου με βάση την τόνωση και την ενδυνάμωση, η παρουσία των έμπειρων trainers της Technogym είχε τεράστια σημασία, καθώς με βοηθά όχι απλά να συγκεντρωθώ περισσότερο στην άσκηση, αλλά και να εμπνευστώ από την εικόνα των προπονητών μου. Χωρίς να το καταλάβω δημιούργησα μια σχέση εμπιστοσύνης και πειθαρχώ στο ημερήσιο Precision Program μου με προθυμία. 

Challenge accepted!

Ένα από τα βασικότερα πράγματα στα οποία καινοτομεί η Technogym εδώ και χρόνια είναι η ανάπτυξη μιας δεμένης κοινότητας που αγαπά την άσκηση και το Wellness κι αυτό το στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει από το νέο Technogym App. Στο κάτω μέρος της οθόνης μου ανακάλυψα τα “Challenges” τους διαγωνισμούς στους οποίους μπορώ να συναγωνιστώ άλλους χρήστες της εφαρμογής με public profile σε όλων των ειδών προπονήσεις, όπως για παράδειγμα το “Your Body Moves Challenge” στο οποίο συμμετέχουν πάνω από 300 χρήστες και έχει στόχο τις 40Κ κινήσεις σε μια περίοδο 26 ημερών. Το καλύτερο; Είχα τη δυνατότητα να προσκαλέσω φίλη μου, επίσης χρήστρια του app για να ενισχύσω περισσότερο το κίνητρό μου. 

Ο ρυθμός μετράει 

Η τεχνογνωσία της Technogym και των ανθρώπων της ενσωματώνεται πλήρως στο Technogym App κι αυτό το καταλαβαίνει εύκολα κανείς από τη φυσική και ταυτόχρονα ακριβή ροή της άσκησης. Το ζέσταμα, οι παύσεις ανάμεσα σε κάθε άσκηση, η ένταση, αλλά και η χαλάρωση είναι όλα τόσο σωστά δομημένα, έτσι ώστε τίποτα να μην σε αποσπά από τον στόχο σου.  

Κίνητρο, κίνητρο, κίνητρο!

Το νέο Technogym App μου προσφέρει το boost και την ενδυνάμωση που χρειάζομαι όταν παρεκκλίνω από τους Wellness στόχους μου ή τις περιόδους που νιώθω λιγότερο κινητοποιημένη. Παρακολουθώντας τις κινήσεις μου μέσω του Movergy Index – της ένδειξης ακριβώς δίπλα από τη φωτογραφία προφίλ – ο οποίος μετρά τη δραστηριότητα του τρόπου ζωής μου, το Technogym App με παρακινεί να ασκούμαι, αλλά και να κινούμαι όλο και περισσότερο. Ακόμα και το κουβάλημα του σούπερ μάρκετ στις σκάλες πλέον με κάνει να νιώθω καλύτερα για το σώμα μου, αφού ο Movergy Index το προσθέτει στον ημερήσιο στόχο μου!

Έχεις τον έλεγχο

Με το Wellness Passport, αφού καταχώρησα όλα τα απαραίτητα data, μπορώ να παρακολουθώ τις μετρήσεις μου με κάθε λεπτομέρεια, όπως το βάρος, τη μάζα σώματος, τις αναλογίες μου, ακόμα και τιμές ιατρικών εξετάσεων και να βλέπω την πρόοδό μου βάσει του προγράμματος που ακολουθώ. Ποτέ πριν δεν είχα νιώσει να έχω καλύτερο έλεγχο του σώματός μου και του ευ ζην μου. 

Το Technogym App κάνει το Wellness στάση ζωής

Βάζοντας στη ζωή μου το νέο Technogym App έβαλα και το premium Wellness. Κατάλαβα ότι η άσκηση δεν πρέπει να γίνεται σαν αγγαρεία, αλλά να αποτελεί κομμάτι μιας ολόκληρης φιλοσοφίας. Για αυτό ακόμα και τις ημέρες ανάπαυσης γυμνάζω το πνεύμα μου περιηγούμενη στο Wellness Magazine της εφαρμογής όπου ανακαλύπτω νέα και συμβουλές από τον κόσμο του Wellness, συμβουλές διατροφής και εκγύμνασης από ειδικούς της Technogym, αλλά και ιστορίες που εμπνέουν από ανθρώπους που δεν συμβιβάστηκαν, ξεπέρασαν τα όριά τους και έγιναν πραγματικοί πρωταθλητές. 

@Technogym_greece 
#TechnogymGreece

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR