Quantcast

Το πραγματικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα είναι η δέσμευση για έναν καλύτερο εαυτό

xmas2

Τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη αφορμή για να προσφέρεις στον εαυτό σου τη δέσμευση να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή σου μέχρι σήμερα. 

Φτάνοντας στο τέλος μιας χρονιάς, συνηθίζουμε όχι μόνο να κάνουμε τον απολογισμό μας, αλλά και σχέδια για την επόμενη που έρχεται. Κανένα New Year’s resolution όμως δεν κατακτιέται, αν δεν προηγηθεί σκληρή προσπάθεια. Φέτος τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη αφορμή για να προσφέρεις στον εαυτό σου, το μοναδικό δώρο που μετράει, την δέσμευση να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή σου μέχρι σήμερα. 

Όλοι εκείνοι που θαυμάζεις για την αντοχή τους, την εξέλιξη, τους στόχους που πετυχαίνουν, τις νίκες που κατακτούν είναι αεικίνητοι, ασταμάτητοι, δεν τα παρατούν ποτέ. Η Technogym αυτά τα Χριστούγεννα σε προκαλεί να γίνεις ένας από αυτούς, να σου χαρίσεις «gifts that move you» και να δεσμευτείς, όχι απλώς να μείνεις πιστός στους στόχους σου, αλλά και να εμπνεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου, δημιουργώντας την προσωπική σου αρένα που καθημερινά θα σε προκαλεί να βγεις πρωταθλητής. Δεν μπορείς παρά να χαρίσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να γίνει ο καλύτερος. Τα προϊόντα της Technogym σε ωθούν να κυνηγήσεις την υψηλή απόδοση και όχι μόνο να κρατήσεις τους στόχους που έχεις θέσει ήδη, αλλά να βάλεις και υψηλότερους. Αθλητής δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι μέσα από την κοπιαστική, σκληρή δουλειά και την απρόσκοπτη προσπάθεια. 

Υπό το πρίσμα του συναισθήματος πολλές φορές νομίζουμε πως στους πρωταθλητές που μας εμπνέουν, τους αθλητές που μας συγκινούν με τις επιδόσεις τους, τους παίκτες που δεν το βάζουν κάτω έχει δοθεί ένα δώρο, ένα χάρισμα. Ότι τα σώματά τους είναι φτιαγμένα για να αντέχουν και να αποδίδουν στο maximum. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Πρόκειται για ένα δώρο κι ένα χάρισμα που έχουν προσφέρει οι ίδιοι στον εαυτό τους με το να σηκώνονται κάθε πρωί και να προσπαθούν να ξεπεράσουν τη χθεσινή εκδοχή τους. Να επανέλθουν πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι, πιο αποφασισμένοι, πιο αφοσιωμένοι στον στόχο τους. Να γίνουν οι καλύτεροι. Εσύ; Θα περιμένεις η δέσμευσή σου για έναν καλύτερο εαυτό να πραγματοποιηθεί σαν ευχή ή θα κατακτήσεις ακόμα πιο απαιτητικά New Year’s resolutions;

Επειδή την εξέλιξη, τη βελτίωση και τη δέσμευση για έναν καλύτερο εαυτό δεν θα την βρεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, γίνε αυτά τα Χριστούγεννα ο Άι Βασίλης του εαυτού σου και χάρισέ του «gifts that move you», δώρα που σε πάνε μπροστά και θα σε επιβραβεύσουν κάθε στιγμή που αποφασίζεις να δώσεις λίγη ένταση ακόμη, κάθε στιγμή που δεν τα παρατάς, αλλά συνεχίζεις με τα μάτια καρφωμένα στον στόχο!

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR