Quantcast

Το νέο εστιατόριο των αδελφών Roca στην Girona της Ισπανίας υπενθυμίζει την αξία της κανονικότητας

dsf1523

Το νέο εστιατόριο των αδελφών Rocas με το όνομα Normal, βρίσκεται στην Plaça de l’Oli της Girona και εκπέμπει μια μοναδική γαλήνη χάρη στους μινιμαλιστικούς εσωτερικούς χώρους του, οι οποίοι σχεδιάστηκαν από τον Καταλανό Andreu Carulla.

Τα τραπέζια και οι χώροι του δείπνου βρίσκονται σε ένα μέρος με χειροποίητα, ξύλινα έπιπλα κατασκευασμένα από ντόπιους τεχνίτες και φωτιστικά που τονίζουν τα ψηλά ταβάνια του κτιρίου. Τα λεία τσιμεντένια δάπεδα έρχονται σε αντίθεση αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες τεχνικές των τοίχων που προέρχονται από τον 17ου αιώνα, την ίδια στιγμή που η καλαισθησία όλου του χώρου γίνεται το έναυσμα για την εξύμνηση της κανονικότητας στη ζωή μας, γεγονός που εκτίμησαν πολλοί με την πανδημία που έχει πλήξει ολόκληρο τον πλανήτη. Το Restaurant Normal εξάλλου, δημιουργήθηκε για να προκαλεί ωραίους διαλόγους.

Το μενού είναι κάθε άλλο παρά βασισμένο σε συνηθισμένες προτάσεις, με τον πολυσυζητημένο κατάλογο να εντυπωσιάζει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς με τους αξεπέραστους γευστικούς συνδυασμούς που προσφέρει.

Normal Girona 01 768x1024 1 Normal Girona 07 768x1024 1Normal Girona 02 768x1024 1 Normal Girona 04 Normal Girona 03 Normal Girona 08

Source: Thespaces

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR