Quantcast
OPI DIDEE1
OPI DIDEE1

To ιδιαίτερο “I’m Not Really a Waitress” χρώμα της OPI που μαγνητίζει κάθε βλέμμα 

Το βερνίκι νυχιών της σειράς OPI Classics “I’m Not Really a Waitress” ξεγελά διαρκώς με όλα τα συναρπαστικά elements που περιλαμβάνει. Το ροζ του, τόσο βαθύ που θυμίζει την απόχρωση του κόκκινου κρασιού chianti όταν το φωτίζει ο λαμπερός ήλιος της Τοσκάνης. Η περλέ, ιριδίζουσα υφή του μαγνητίζει και προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας. 

Ενώ η Αθηνά Μουρκούση ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του Πάνου Γεωργίου με πονηρό χαμόγελο, το βερνίκι “I’m Not Really a Waitress” της OPI της χαρίζει κομψότητα τραβόντας όλα τα βλέμματα που προσπαθούν να διακρίνουν εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτή την ιριδίζουσα βυσσινί απόχρωση τόσο μοναδική και ακαταμάχητη, πάνω στις άκρες των δαχτύλων της. 

OPI DIDEE3

Φτιαγμένο για να αναδείξει την πιο sharp πλευρά κάθε γυναίκας, αυτό το βερνίκι ξεχωρίζει με οποιοδήποτε outfit. Είναι εκείνο που θα δώσει το απαραίτητο θηλυκό touch σε ένα εκκεντρικό ανδρόγυνο look ή τη χρωματική ένταση σε ένα εκλεπτυσμένο βραδινό outfit για κάποια ιδιαίτερη περίσταση. Χωρίς τη δέσμευση στο έντονο, κλασικό κόκκινο ή το απόλυτα girly ροζ, το “I’m Not Really a Waitress” της OPI ισορροπεί με χάρη πάνω σε εκείνη τη λεπτή γραμμή όπου κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται και απόλυτο θηλυκό, αλλά και κορίτσι ταυτόχρονα. 

Τα OPI Classics είναι μια συλλογή από κορυφαία OPI Lacquers που επαναπροσδιορίζουν το χρώμα καλύπτοντας όλο το χρωματικό φάσμα. Εξελίσσονται διαρκώς έτσι ώστε να διασφαλίζουν ότι όλες οι αποχρώσεις είναι πάντα διαθέσιμες. Γνωστά για την καινοτόμα φόρμουλά τους, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά ονόματα, τα βερνίκια νυχιών της OPI είναι πλούσια, ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια στις γυναίκες που θα τα επιλέξουν. 

Η OPI φέτος γιορτάζει 40 χρόνια γεμάτα χρώμα, 40 χρόνια μας εμπνέει να εκφραζόμαστε, να αγκαλιάζουμε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς μας και να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. 

@opi_greece
#OPI40YEARSOFCOLOR
#OPIICONS

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR