Quantcast
Porsche collaborates with Balmains Creative Director Olivier Rousteing

Η συνεργασία της Porsche με τον Olivier Rousteing για το νέο μοντέλο της Panamera

Η Porsche συνεργάζεται με τον Olivier Rousteing, δημιουργικό διευθυντή του Balmain για μια σειρά βίντεο που θα παρουσιαστούν μέσω αντίστοιχων καναλιών κοινωνικής δικτύωσης και στο Instagram.

Η εταιρεία σπορ αυτοκινήτων επιλέγει έναν από τους πιο δημοφιλείς σχεδιαστές στο Instagram, για την νέα της καμπάνια με σκοπό την προώθηση του νέου της μοντέλου, Panamera. Από τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη Απριλίου θα παρουσιαστεί μια σειρά από βίντεο στους λογαριασμούς της Porsche και του Olivier Rousteing , αντίστοιχα. Η σειρά έχει τίτλο “Drive Defined” και δείχνει τις ομοιότητες μεταξύ του στυλίστα και της Porsche.

17085647 porsche balmain olivier rousteing collaboration cover 799x999

“Ο Olivier Rousteing επιλέχθηκε από εμάς όχι μόνο γιατί είναι ένας πραγματικός θαυμαστής της Porsche αλλά και λόγω της επιθυμίας του να κάνει τον Balmain ένα σύγχρονο brand ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και πολυτέλειας”, λέει η Διευθύντρια Συνεργασίας της Porsche Jelena Batic. “Μαζί με τον Olivier εστιάζουμε στην εξαιρετική κινητήρια δύναμη της Porsche εξετάζοντας ταυτόχρονα τη σχέση μεταξύ δυο κόσμων: ο ένας είναι αυτός των σπορ αυτοκινήτων και ο άλλος είναι της μόδας, ώστε να δημιουργηθεί μια συνάφεια μεταξύ των δύο, τόσο για την διατήρηση των υπάρχοντων πελατών μας καθώς και για την προσέλκυση θηλυκού κοινού.” καταλήγει.

“Στη δική μου ζωή κοιτάζω να ξεπερνάω τα όρια και να καθιερώνω μια αισθητική, ώστε να δημιουργήσω τον κόσμο στον οποίο θέλω να ζήσω. Όλα αυτά ταιριάζουν απόλυτα με την Porsche, μια μάρκα που με έχει γοητεύσει από την παιδική μου ηλικία και είναι συνώνυμη με το σχεδιασμό και την παράδοση σε συνδυασμό με την καινοτόμο τεχνολογία. ” αναφέρει ο Olivier Rousteing.

Porsche collaborates with Balmains Creative Director Olivier Rousteing

Ο Olivier Rousteing γεννήθηκε το 1985 και αργότερα υιοθετήθηκε από ορφανοτροφείο. Μεγάλωσε στο Bordeaux και στη συνέχεια παρακολούθησε τη σχολή μόδας École Supérieure des Arts de la Mode (ESMOD) στο Παρίσι. Το 2011, ξεκίνησε να εργάζεται ως Creative Director στον οίκο Balmain σε ηλικία μόλις 25 ετών – το νεότερο άτομο που ανέλαβε αυτόν τον ρόλο σε οίκο μόδας στο Παρίσι μετά τον Yves Saint Laurent.

Η σειρά βίντεο για την Porsche Panamera είναι το πρώτο βήμα στη συνεργασία μεταξύ Olivier Rousteing και Porsche. Προγραμματίζονται περαιτέρω κοινές δραστηριότητες.

More Stories
Cardinal Interior overview Credit Stephen Lister 1 1024x683 (1)
Cardinal: Ένα εστιατόριο όπου συνδυάζονται γαστρονομία με κουλτούρα και γεύση με τεχνική
DIDÉE.GR