Quantcast
barbajean restaurant malta HERO 1024x663 1

Οι art deco επιρροές και ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του Barbajean restaurant στη Μάλτα

Το Barbajean, βρίσκεται σε ένα προνομιακό γωνιακό σημείο στην παραθαλάσσια πόλη Dingli της Μάλτας.

Το Mizzi Studio ανέλαβε το σχεδιασμό του εστιατορίου. Στόχος (ο οποίος επετεύχθη) ήταν το εστιατόριο να ξεχωρίζει στους γκρίζους λιθόστρωτους δρόμους. Ο τρόπος να ξεχωρίσει δεν ήταν άλλος από το χρώμα που στην προκειμένη περίπτωση είναι ένας συνδυασμός ανοιχτού γκρι- ροζ με σκούρο πράσινο, εξωτερικά και εσωτερικά.

Ο επισκέπτης εισέρχεται μέσω μιας γυάλινης χρωματιστής- σε πράσινο του δάσους- πόρτας. Το στυλ και το έντονο χρώμα στην πόρτα πιθανότατα επιλέχθηκαν,  έχοντας σαν έμπνευση τις χρωματιστές πόρτες και τα μπαλκόνια των τυπικών σπιτιών της Μάλτας.

Η χρωματική παλέτα συνεχίζεται στο εσωτερικό, όπου ο επισκέπτης απολαμβάνει απαλούς ροζ τόνους στα τραπέζια και τους τοίχους, σκούρο πράσινο στους βελούδινους κανεπέδες και art prints (δημιουργός: Ed Dingli) με μοτίβα της πόλης, οποία συνδυάζονται αρμονικά με τον χώρο.  Ο χώρος του μπαρ φωτίζεται από ζεστό ροζ φωτισμό νέον και ακολουθεί την ίδια παλέτα με το υπόλοιπο μαγαζί (σκούρο πράσινο, ανοιχτό ροζ ).

Ενδιαφέρουσα προσθήκη αποτελεί το μέταλλο. Ορείχαλκος που συναντάται στις καρέκλες αλλά και στις “αψίδες” φωτισμού.

Το μενού του Barbajean αποτελείται από μοντέρνα πιάτα της Μάλτας σερβίρεται σε ψηφιδωτά ροζ τραπέζια.

Νο 6, Misrah Frenc Abela, Triq Il-Parroċċa, Ħad-Dingli, Μάλτα

barbajean restaurant malta 08 1024x683 1 barbajean restaurant malta 01 1 barbajean restaurant malta 03 barbajean restaurant malta 06 barbajean restaurant malta 05 1024x683 1 barbajean restaurant malta 07 barbajean restaurant malta 04

Source| The Spaces

More Stories
https hypebeast.com image 2024 07 03 louis vuitton mens fw 2024 campaign 2 (1)
Louis Vuitton FW24
DIDÉE.GR