Quantcast

Rafferty Law: Ο γιος του Jude Law είναι το New Icon για το 2021

Ο Rafferty Law, μεγάλωσε στο Λονδίνο και μόλις στα 23 του χρόνια έχει προσόντα ικανά να τον εντάξουν στους απαιτητικούς χώρους της υποκριτικής, της μουσικής αλλά και του modeling. Είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας Twist, μιας σύγχρονης ερμηνείας του μυθιστορήματος του 19ου αιώνα από τον Charles Dickens, η οποία θα κυκλοφορήσει αρχές του 2021 από το Sky TV . Το 2021 επίσης, θα κυκλοφορήσει το πρώτο άλμπουμ της μπάντας του,Outer Stella Overdrive, η οποία υπάρχει από τότε που ήταν παιδί.

O γιος και του Jude Law μιλά στην L’OFFICIEL και την Ιταλίδα δημοσιογράφο Cristina Manfredi για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην επερχόμενη ταινία του Martin Owen και τη σχέση του με τη μόδα.

L’OFFICIEL: Η παρουσία σου στην εβδομάδα μόδας γίνεται όλο και πιο συχνή. Πόσο σημαντική είναι η μόδα για εσένα;

RAFFERTY LAW: Ήμουν περίπου 16 ετών όταν άρχισα να συζητώ με τη μητέρα μου για το ότι έβλεπα τον εαυτό μου ως μοντέλο. Μου πήρε μερικές δουλειές για να καταλάβω ότι μου άρεσε πολύ. Το modeling αλλά και η επαφή με ενθαρρυντικούς ανθρώπους με βοήθησε επίσης να ενισχύσω την αυτοεκτίμησή μου και με έκανε να ανακαλύψω τον χαρακτήρα μου. Συνειδητοποίησα ότι για να δουλεύω καλά και να έχω αποτέλεσμα, πρέπει να πιέζομαι. Μου αρέσει αυτό το αίσθημα πίεσης που με ωθεί να δώσω το καλύτερο δυνατό.

L’O: Αυτό ισχύει και για την υποκριτική;

RL: Όταν μου έδωσαν το ρόλο του Oliver Twist, ήξερα ότι έπρεπε να αποδείξω ότι πραγματικά άξιζα αυτή την ευκαιρία, οπότε δούλεψα και προετοιμάστηκα όσο το δυνατόν περισσότερο. Η σύγχρονη απόδοση που ήθελε ο σκηνοθέτης απαιτούσε μεγάλη φυσική ευελιξία του χαρακτήρα μου, γι ‘αυτό ξεκίνησα με μαθήματα parkour και επιπλέον προπόνηση στο γυμναστήριο. Ήθελα να είμαι το καλύτερο που μπορούσα να είμαι στο σετ.

L’O: Και πώς πήγε;

RL: Μπροστά από τις κάμερες, όλα ήταν φυσικά. Από τότε που ήμουν μικρός πειραματίζομαι και δοκιμάζω τον εαυτό μου στη μουσική και την υποκριτική. Νιώθω ότι πραγματοποιώ σιγά-σιγά το όνειρό μου, με την υποκτιτική και ταυτόχρονα με την επικοινωνία με το κοινό. Για να πω την αλήθεια, η πρώτη μου επιθυμία ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής, αλλά θα έλεγα ότι είμαι πιο ευτυχισμένος έτσι.

L’O: Ο πατέρας σου μπορεί να σου δώσει σίγουρα περισσότερες συμβουλές σε ότι αφορά τις ταινίες παρά για τη σέντρα…

RL: Κατά τη διάρκεια του lockdown κάναμε μια ταινία μικρού μήκους μαζί σε σκηνοθεσία του Darren Strowger (του σημερινού συντρόφου ης μητέρας του, Sadie) και είμαστε χαρούμενοι γιατί το “The Hat” όπως λέγεται αυτή η μικρού μήκους ταινία – της οποίας τα έσοδα θα δωρηθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς – προτάθηκε για το Best UK Short Film στο Raindance Film Festival, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, συνειδητοποίησα την τύχη του να περιβάλλεσαι από υπέροχη οικογένεια και φίλους. Ελπίζω να περιτριγυρίζομαι από αυτήν τη θετικότητα και στο μέλλον. Αν  δουλέψω σκληρά και δεν αφήσω τις δυσκολίες να με απογοητεύσουν, νομίζω ότι μπορώ. Rafferty Law

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ Alan Gelati, STYLIST Chloe Beeney, ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ Paul Strotton)

Source L’OFFICIEL

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR