Quantcast

Grá: Μια αυθεντική Ναπολιτάνικη εμπειρία στο κέντρο του Λος Άντζελες

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Red Deer, έφερε τον αέρα της νότιας Ιταλίας στο κέντρο του Λος Άντζελες, με το νέο εστιατόριο Grá.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που προσφέρει χειροποίητη ζύμη πίτσας και τοπικό κρασί και φέρει έναν μοναδικό εσωτερικό χώρο. Το κατάστημα βρίσκεται στην μοντέρνα περιοχή του Echo Park και εκτείνεται σε μια μεγάλη έκταση. Αποτελείται από το μπαρ, τον κύριο χώρο εστιατορίου, μια ανοιχτού τύπου κουζίνα, τον εξωτερικό χώρο καθώς και μια εσωτερική αυλή.

Η σχεδιαστική ομάδα δούλεψε στενά με τον ιδιοκτήτη Michael McSharry, για να δημιουργήσει έναν χώρο φιλόξενο και αυθεντικό, με απλά στοιχεία όπως το ξύλο στην οροφή και οι τοίχοι από τούβλα. Το Grá πρόκειται για την πρώτη δημιουργία των Red Deer σε αμερικανικό έδαφος, έπειτα από πολλά επιτυχημένα έργα στο Λονδίνο, διατηρώντας την πάγια λογική τους για χρήση υλικών από τοπικούς εμπόρους και συλλεκτικά αντικείμενα. Τέλος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε κάποια ήδη υπάρχοντα στοιχεία όπως το πάτωμα και η οροφή, ενώ κάποιοι τοίχοι κατασκευάστηκαν με απλό πηλό. Ανακατασκευασμένα φωτιστικά καθώς και παλιά έπιπλα, ολοκληρώνουν τον μοναδικό χώρο που θυμίζει εξοχή στη νότια Ιταλία.

Source Thespaces

More Stories
likewomangr schiaparelli sneakers 1 10a15e6d (1)
Schiaparelli Couture: Τα χρυσά trainers δια χειρός Daniel Roseberry
DIDÉE.GR