Quantcast

Το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Aston Martin x Coleen

H Coleen, μια από τις ισχυρότερες εταιρείες ηλεκτρικών ποδηλάτων, δημιούργησε ένα νέο μοντέλο για να «συντροφεύει» ιδανικά την Aston Martin D84 με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα sanction Green.

Βασισμένο στην κατασκευή του ποδηλάτου Composer, το νέο μοντέλο φέρει το γνωστό πράσινο χρώμα του αγωνιστικού αυτοκινήτου, με μια κυκλική πινακίδα σε λευκό χρώμα. Η ειδική έκδοση φέρει ένα μοτέρ 250 watt, σε συνδυασμό με μια μπαταρία 48 volt, φτάνοντας σε τελική ταχύτητα τα 59 μίλια ανά ώρα. Το προοδευτικό υδραυλικό σύστημα φρένων, o ιμάντας καθώς και η πιο εξελιγμένη οθόνη λειτουργιών, συμπληρώνουν τη λίστα των χαρακτηριστικών του νέου ποδηλάτου.

Η διαθέσιμη εφαρμογή επιτρέπει στον χρήστη τη δημιουργία τηλεφωνικών κλήσεων και την αποστολή μηνυμάτων, την προβολή ιστορικού οδήγησης ενώ τον προειδοποιεί σε απόπειρα πιθανής κλοπής του ποδηλάτου. Η στιβαρή κατασκευή από άνθρακα σε συνδυασμό με τις τελευταίες τεχνολογικές προσθήκες, καθιστούν το νέο μοντέλο ως την καλύτερη επένδυση στους φίλους της Aston Martin.

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR