Quantcast

Parov Stelar και Gramatik στο Release Athens 2020

Το Release Athens 2020 υποδέχεται τον αγαπημένο Parov Stelar σε μια βραδιά εθιστικού electro swing!

Την Παρασκευή 19 Ιουνίου, η Πλατεία Νερού θα χορέψει από άκρη σε άκρη με τις επιτυχίες του πιο διάσημου Αυστριακού καλλιτέχνη και της καταπληκτικής μπάντας του, σε μια βραδιά αποθέωση της διασκέδασης, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό!

Μαζί του, άλλο ένα σπουδαίο όνομα! Ο “μάγος” της κονσόλας, Gramatik, έρχεται κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη για να μας… επιτεθεί με έναν πελώριο ήχο από funky, hip-hop, electro και dubstep ρυθμούς!

Περισσότερα ονόματα για την συγκεκριμένη μέρα, αλλά και για ολόκληρο το φεστιβάλ, θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ο Parov Stelar και ο Gramatik θα εμφανιστούν και στη Θεσσαλονίκη την επόμενη ημέρα, Σάββατο 20 Ιουνίου, στο Fix Factory Of Sound Open Air!

Η προπώληση ξεκινάει την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, στις 11:00, προς 32 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 100 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpenbar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.

More Stories
Vipp Cold Hawaii 15 (1)
Vipp Cold Hawaii: H απομονωμένη κατοικία στο Εθνικό Πάρκο Thy της Δανίας
DIDÉE.GR