Quantcast

Το “Love Me Tender” μενού στο Varoulko Seaside

Το Varoulko Seaside υποδέχεται την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα μενού αφιερωμένο στη γιορτή των ερωτευμένων που θα δημιουργήσει μια υπέροχη αισθαντική εμπειρία. Η ατμοσφαιρική σάλα του Βαρούλκου, η θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου και οι εμπνευσμένες γεύσεις συνθέτουν το ειδυλλιακό σκηνικό για ένα μοναδικό γιορτινό δείπνο.
Το μενού της βραδιάς ξεκινά με ένα ανατρεπτικό καλωσόρισμα- έκπληξη που αποτελεί την αρχή για ένα υπέροχο γευστικό παιχνίδι.

Το πρώτο πιάτο είναι μια Σούπα κολοκύθας με γαρίδες και λάδι κολοκυθόσπορου και στη συνέχεια Kαβούρι σε τραγανό μπριός με βασιλικό και κρέμα αβοκάντο, Ταλιατέλες σουπιάς με μους καπνιστής πανσέτας, τρίμμα κρόκου και κονσομέ σουπιάς και για κυρίως πιάτο Χριστόψαρο με φρέγκολα και κρέμα παντζάρι.

Το εξαιρετικό επιδόρπιο ειδικά για τη βραδιά αποτελείται από Crémeux σοκολάτα, σαμπλέ breton, μους gianduja και σορμπέ από κόκκινα φρούτα.

Για όσους επιθυμούν να συνοδεύσουν το δείπνο τους με live μουσική,
στη σάλα μας Varoulko “Panorama” στο δεύτερο όροφο του εστιατορίου ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος θα ερμηνεύσει -συνοδεία πιάνου αγαπημένα ερωτικά τραγούδια από τον Φρανκ Σινάτρα μέχρι το Μάνο Χατζιδάκι και το Μίμη Πλέσσα σε μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Varoulko Seaside
Τηλ. 210 5228400,Ακτή Κουμουνδούρου 54, Μικρολίμανο, Πειραιάς

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR