Quantcast

Το Athénée υποδέχεται τις γλυκές δημιουργίες του pastritect Dimitris Economides

Το talk-of-the-town “Lazy Sunday Brunch” του Athénée υποδέχτηκε τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastritect Dimitris Economides.

Το κυριακάτικο brunch στο αγαπημένο σημείο συνάντησης της πόλης, το εμβληματικό Athénée της λαμπερής οδού Βουκουρεστίου, υποδέχεται για όλο τον Φεβρουάριο τις γλυκές δημιουργίες του γνωστού pastry chef (ή αλλιώς pastritect, από το “pastry” & το “architect”) και πολύ ταλαντούχου Dimitris Economides.

Το ηλιόλουστο μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, πολλοί επώνυμοι φίλοι βρέθηκαν στην έναρξη της συνεργασίας, γέμισαν τα σαλόνια του Athénée, αλλά και τα εξωτερικά τραπέζια στον όμορφο πεζόδρομο και απόλαυσαν το Lazy Sunday Brunch menu του chef Νίκου Σκλήρα, με ελκυστικές επιλογές από νόστιμα comfort πιάτα, φυσικούς χυμούς και φυσικά τα καθιερωμένα Bloody Mary.

Όλοι, όμως, είχαν να πουν τα καλύτερα και για την τάρτα κάστανο, τη Madame Choux Choux και τα υπόλοιπα επιδόρπια με την υπογραφή του Dimitris Economides, που παραλάμβαναν από τα χέρια του στον εντυπωσιακό buffet που στήθηκε στο κέντρο του Athénée.

Η συνεργασία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 23/2.

Athénée
Βουκουρεστίου 9 Αθήνα | Τηλ. κρατήσεων 210 3251430

More Stories
schweppes brand ambassadors vasilis kyritsis 0(2)
Το Schweppes απογειώνει την εμπειρία κάθε cocktail μαζί με τον κορυφαίο bartender Βασίλη Κυρίτση
DIDÉE.GR