Quantcast

Το λονδρέζικο loft που στεγάζεται σε αποθήκη ενός βικτωριανού κτιρίου

Οι αρχιτέκτονες του γραφείου Henley Halebrown ανέλαβαν να σχεδιάσουν εκ νέου μια σοφίτα-αποθήκη στην περιοχή Clerkenwell, στο Λονδίνο και να την μετατρέψουν σε ένα βιομηχανικό loft με σοφιστικέ αισθητική.

Το διαμέρισμα των 2.000 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται στον δεύτερο όροφο ενός βικτωριανού κτιρίου στη γειτονιά του κεντρικού Λονδίνου, η οποία είναι γνωστή για τα στούντιο σχεδιασμού που φιλοξενεί. Οι κολώνες από σκυρόδεμα οριοθετούν το βιομηχανικό loft, ενώ τα μεγάλα παράθυρα που υπάρχουν γεμίζουν με φυσικό φως όλο το εσωτερικό. Το ξύλινο δάπεδο και οι φθαρμένες επιφάνειες των τοίχων κλέβουν τις εντυπώσεις, την ίδια στιγμή που οι ψηλές οροφές που διαθέτει το διαμέρισμα του δίνουν μια ξεχωριστή εικόνα και αναδεικνύουν όλες τις λεπτομέρειες. Λονδίνο

Source Thespaces
Photography: The Modern House

More Stories
LV Deep Time
Deep Time High Jewelry: 50 νέα κομμάτια στη συλλογή κοσμημάτων της Louis Vuitton
DIDÉE.GR