Quantcast
Berberè

Berberè: Το νέο εστιατόριο της ιταλικής αλυσίδας στο Milano Centrale

Η Rizoma Architetture ολοκλήρωσε πρόσφατα στο Μιλάνο το τρίτο εστιατόριο των Matteo και Salvatore Aloe, των δυο αδελφών που είναι αρκετά γνωστοί στην Ιταλία ως ειδικοί στις εκλεπτυσμένες γεύσεις πίτσας που προσφέρουν στα καταστήματά τους.

Μετά από τα δύο εστιατόρια στις περιοχές του Μιλάνου, Isola και Navigli, το νέο κατάστημα Berberè επεκτείνεται και στην περιοχή Milano Centrale. Η επιχείρηση καταφέρνει πλέον να δραστηριοποιείται σε όλα τα hot spots του Μιλάνου και να προσφέρει τις μοναδικές γευστικές επιλογές της καλύπτοντας τις πιο κεντρικές περιοχές της πόλης.

Το νέο εστιατόριο γύρω από τον κεντρικό σταθμό ανακαινίστηκε από τους Rizoma Arch και φέρει στο εσωτερικό του τοίχους από ακατέργαστο τούβλο βαμμένο λευκό, ζωηρά και έντονα χρώματα και μια τοιχογραφία που γίνεται το  χαρακτηριστικό του εστιατορίου από τους καλλιτέχνες  TO / LET, οι οποίοι είχαν ήδη δημιουργήσει έργα στη Μπολόνια, τη Φλωρεντία και το Τορίνο. Στο νέο μιλανέζικο εστιατόριο, οι καλλιτέχνες δημιούργησαν ένα ονειρικό περιβάλλον, σχεδιάζοντας έναν υδάτινο κήπο στον οποίο επιπλέουν αμφίβια πλάσματα.

More Stories
breitling didee1
Breitling: To Νέο Greek limited Edition εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι
DIDÉE.GR