Quantcast

Το It’s a MAN’s Class παρουσιάζει την πρώτη του μπουτίκ

Η νέα It’s a MAN’s Class Sartorial Boutique (itsamansclass.com) με την υπογραφή του Μιχαήλ Ανδρουλιδάκη είναι γεγονός: Ένας προορισμός ανδρικής φινέτσας στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Abaton Island Resort & Spa (abaton.gr) , στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Μετά απο πέντε χρόνια σπουδής στο ανδρικό ένδυμα και έντονης παρουσίας στα online δρώμενα με σημαντικές συνεργασίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, το It’s a MAN’s Class εγκαινίασε το πρώτο του φυσικό κατάστημα σε ένα εκλεκτικό περιβάλλον ποιότητας και υψηλού service: Η μπουτίκ φιλοξενείται στο καινούργιο διαμάντι της Κρήτης, στο 5 αστέρων ξενοδοχείο Abaton Island Resort & Spa.

Στην It’s a MAN’s Class Sartorial Boutique (http://www.abaton.gr/shop/its-a-mans-class) θα βρείτε μια κομψή καλοκαιρινή συλλογή απο επιλεγμένα ready-to-wear κομμάτια που ομνύουν στο διαχρονικό στυλ της μεσογειακής riviera. Μαζί με ορισμένα συλλεκτικά, χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την It’s a MAN’s Class Sartorial Boutique και δεν διατίθενται αλλού.

Με βασική αρχή το ethical fashion και πίστη στη γοητεία του personalisation, στην It’s a MAN’s Class Boutique θα βρείτε χειροποίητα stylish loafers, ιταλικά sartorial πουκάμισα και παντελόνια, τις αυθεντικές γαλλικές μαρινιέρες Saint James, μεταξωτά φουλάρια με επιρροές από τη Μινωική Κρήτη σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Abaton Island Resort, την εμβληματική συλλογή μεσογειακών αρωμάτων της Acqua Di Parma, τα χειροποίητα γυαλιά ηλίου The Bespoke Dudes, αυθεντικά καπέλα παναμά από το Εκουαδόρ, ποιοτικές εσπαντρίγιες, stylish μαγιό και exclusive αξεσουάρ για όλες τις ώρες των διακοπών σας.

Απο την It’s a MAN’s Class Sartorial Boutique, δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει η made-to-measure υπηρεσία: Σε συνεργασία με καταξιωμένους Έλληνες τεχνίτες και κορυφαίους διεθνείς δημιουργούς, η μπουτίκ προτείνει στην εκλεκτή πελατεία της μια σειρά αποκλειστικών υπηρεσιών για να φέρετε στα μέτρα σας ή να εξατομικεύσετε δημιουργικά την παραγγελία σας.

Μετά τις αγορές σας, σας καλούμε να απολαύσετε ένα cocktail στο περίφημο Buddha Bar: Το διεθνές brand name της διασκέδασης με το οποίο έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία το Abaton Island Resort & Spa.

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR