Quantcast
Character

Οι 30 εκλεκτοί πρωταγωνιστές της έκθεσης Character Required

Φωτογραφίζουν ο Πέτρος & ο Κωνσταντίνος Σοφικίτης
Γράφει η Κατερίνα Παπαποστόλου

Θέλοντας να αναδείξουν το έργο και τη σημαντική συμβολή τους στη σύνθεση της σύγχρονης σκηνής της πόλης, το didee.gr και η δημιουργική του ομάδα μαζί με το Schweppes, τιμούν 30 χαρακτήρες, που ο καθένας μέσα από τους δικούς του τρόπους έκφρασης, αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της σύγχρονης Αθήνας. Τριάντα πορτραίτα forward thinkers τοποθετήθηκαν στο Foyer του ιστορικού θεάτρου Παλλάς, γεμίζοντας τον εμβληματικό χώρο με χρώμα, ενέργεια και φαντασία. Άνθρωποι των τεχνών, του πνεύματος και της Αθηναϊκής πολιτιστικής σκηνής, παραδόθηκαν στον φωτογραφικό φακό των βραβευμένων φωτογράφων Πέτρου και Κωνσταντίνου Σοφικίτη και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7 Μαΐου και η έκθεση με τα πορτραίτα των πρωταγωνιστών θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 14/05/2019 από τις 10.00 π.μ  – 20.00 μ.μ 

Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα


Character Required: Γιάννης Στάνκογλου

Δηλώνει εσωτερικά εύθραυστος, αλλά στην πραγματικότητα θα ήθελε να γίνει ροκ σταρ. Καθηλωτικός στην εμφάνιση και σαρωτικός επί σκηνής, ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας ηθοποιός που έχει ήδη αφήσει ανεξίτηλο το καλλιτεχνικό του στίγμα. Το θέατρο για εκείνον δεν ήταν ένα εφηβικό όνειρο. Το ανακάλυψε πολύ αργότερα, όταν επέλεξε να το σπουδάσει για να βιώσει έντονες συγκινήσεις, αλλά η μαθητεία του πλάι στους μεγάλους δασκάλους Τερζόπουλο και Μαρμαρινό καθόρισαν την καλλιτεχνική πορεία του και εν τέλει όλη την ύπαρξή του.

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει μια σύνδεση με τον κόσμο μαγική που αντηχεί σε κάθε λέξη που αρθρώνει και κάθε βλέμμα που ρίχνει στο κοινό. Λατρεύει το αρχαίο δράμα γιατί οι λέξεις ενός τέτοιου αριστουργηματικού κειμένου «σε κάνουν να φεύγεις μακριά», όπως χαρακτηριστικά λέει. Τον ελκύει το άγνωστο και τα αχαρτογράφητα νερά, γι’ αυτό κάνει κυριολεκτικά ελεύθερη πτώση από τα 12.000 πόδια και έπειτα νιώθει αμόλυντος σαν μωρό.

Χορτάτος από τη ζωή υποστηρίζει πως και να πέθαινε τώρα θα ήταν ευτυχισμένος, ενώ την πληρότητα τη βρίσκει στην οικογένειά του, στη θάλασσα και στη γύμνια του. Ανοιχτός στις προκλήσεις και μοναδικός ερμηνευτικά, ο Γιάννης Στάνκογλου συγκαταλέγεται επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Γιώργος Πυρπασόπουλος

Σεμνός και με εκφραστικά μέσα που έχουν συνθέσει τη δική του σχολή υποκριτικής ερμηνείας, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ξεχωρίζει για την ειλικρίνεια με την οποία προσεγγίζει κάθε ρόλο ξεχωριστά εδώ και χρόνια. Χαμηλών τόνων και με μια γοητευτική συστολή που αποδεικνύει πως η επιτυχία δεν του άφησε σημάδια έπαρσης, δεν ενδιαφέρεται να γράψει ιστορία. Θέλει μόνο να νιώθει ευτυχής μέσα στο επάγγελμά του και να τα έχει καλά με τον εαυτό του. Δηλώνει πως αν αντιμετωπίζεις την επαγγελματική σου πορεία με εντιμότητα, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ανακαλύψεις, θα μάθεις και θα εξελιχθείς.

Έχοντας διαγράψει ήδη μια μεγάλη και επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση και στο θέατρο, και έχοντας περάσει και πίσω από την κάμερα στη θέση του σκηνοθέτη και του παραγωγού, ο αγαπητός ηθοποιός δείχνει πως η στασιμότητα δεν τον ελκύει καθόλου. Κάθε άλλο, κυνηγάει το ρίσκο γιατί θεωρεί πως σε βοηθάει να αυτοπροσδιοριστείς.

Ήρεμη δύναμη και υποκριτικά άρτιος, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Βίκυ Καγιά

Αν ο τίτλος Fashion Expert αναζητούσε να αποδοθεί σε μια Ελληνίδα, τότε αυτή θα ήταν η Βίκυ Καγιά. Μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αφού πριν οκτώ χρόνια ιδρύει την πιο φημισμένη σχολή μόδας στην Ελλάδα, η Βίκυ Καγιά είναι μια γυναίκα που δεν εντυπωσιάζει απλώς με την ομορφιά της, αλλά και με την προσήλωσή της σε ό,τι κάνει.

Ακούραστη προσωπικότητα, με αγάπη και βαθιά γνώση για τον κόσμο της μόδας χαρίζει σε καθετί με το οποίο καταπιάνεται μια ανεπιτήδευτη, φρέσκια κομψότητα. Μητέρα, πλέον, δυο παιδιών θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί μια σύγχρονη super woman, αφού η προσωπική της ζωή όχι μόνο δεν βάζει φρένο στην επαγγελματική της πορεία, αντ’ αυτού πυροδοτεί συνεχώς την εξέλιξή της, αποδεικνύοντας πως όταν δουλεύεις σκληρά και κυνηγάς τα όνειρά σου, εκείνα στο τέλος πραγματοποιούνται. Ένα όνομα που συνδέθηκε όσο κανένα άλλο με τη μόδα στην Ελλάδα, η Βίκυ Καγιά έχει κάτι στην αύρα της που προκαλεί κύματα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας.

Αρετή που την κατατάσσει επάξια στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required” και τη χαρακτηρίζει δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Νίκος Ψαρράς

Ειλικρινής και οριοθετημένος, ο Νίκος Ψαρράς είναι ένας ηθοποιός που τα έχει καλά με τον εαυτό του κι αυτό είναι ιδανική συνθήκη για εκείνον ώστε να καταφέρνει να μπαίνει «καθαρός» μέσα στους ρόλους.

Νιώθοντας κάθε παράσταση ή τηλεοπτική σειρά στην οποία συμμετέχει σαν παρθενική, δηλώνει πως δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ έως τώρα διεκπεραιωτικά την υποκριτική και αυτό είναι σίγουρα κάτι που τον εξελίσσει. Ανοιχτός στις προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζει συνήθως με έναν αθόρυβο τρόπο, επιδιώκει συνεχώς να ξαναμπαίνει στη θέση του μαθητή δίχως να τον απασχολεί η σειρά στη μαρκίζα. Στην ερώτηση αν θεωρεί τον εαυτό του καλό ηθοποιό, δεν τοποθετείται σχετικά, καθώς υποστηρίζει πως δεν μπορεί να αρέσει σε όλους. Θεωρεί το θέατρο ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία πολιτισμού και αξιοπρέπειας, όπως αντίστοιχα και την καλή συμπεριφορά για την οποία πασχίζει.

Δίκαιος και με μια διάθεση εξύψωσης των απλών και ουσιαστικών πραγμάτων στη ζωή, ο Νίκος Ψαρράς είναι λογικό να είναι ένας εκ των 30 τιμώμενων προσωπικοτήτων της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Μυρτώ Αλικάκη

 

Ώριμη, τόσο όσο πρέπει να είναι μια μητέρα και με μια αθωότητα που της επιτρέπει να βουτά με καθαρή ψυχή σε κάθε νέο ρόλο, η Μυρτώ Αλικάκη είναι μια ηθοποιός που εκπέμπει απίστευτη οικειότητα.

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της προτίμησε να μην εγκλωβιστεί στην τηλεοπτική επιτυχία της, αλλά να ανοίξει νέες πόρτες. Και ανταμείφθηκε, ανταμείβοντας και το κοινό της, επίσης. Αέρινη και με νεανική φιγούρα, επέλεξε να μην μείνει προσκολλημένη στην εικόνα της, ούτε φοβήθηκε την αποβολή της από τον χώρο του θεάματος λόγω της μητρότητας. Κάθε άλλο, υποστηρίζει πως δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη ζωή της χωρίς παιδιά και αν το επάγγελμά της δεν την ήθελε πια, θα στρεφόταν προς κάτι άλλο, εξίσου δημιουργικό καθώς αυτό είναι το ζητούμενο για εκείνη. Οι δημιουργικές προκλήσεις και η ανακάλυψη νέων μονοπατιών, μιας και η πεπατημένη είναι κάτι που βαριέται οικτρά.

Γήινη και ονειρική συγχρόνως, η Μυρτώ Αλικάκη συγκαταλέγεται επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Κώστας Σπαθής

Αρχιτέκτονας και digital influencer, ο Κώστας Σπαθής είναι ο γοητευτικός νέος που ανήγαγε την αεροφωτογραφία με χρήση drone σε υψηλή τέχνη. Έχοντας προβληθεί ήδη δύο φορές από τον επίσημο λογαριασμό του Instagram ως προτεινόμενος προς ακολούθηση για το δημιουργικό προφίλ του, θεωρείται ένας influencer με σφραγίδα.

Στις φωτογραφίες του στον λογαριασμό spathumpa στο Instagram η Αθήνα δείχνει πιο ελκυστική από ποτέ, ενώ η αρχιτεκτονική ματιά του αποκαλύπτει το μεγαλείο της φύσης και του αστικού τοπίου σε κάθε snap. Θεωρεί πως η ομορφιά και η έμπνευση βρίσκονται συχνά κρυμμένες σε απίθανα μέρη και γι αυτό αναζητά συνεχώς αδιάβατα μονοπάτια, αυξάνοντας έτσι τη δημιουργικότητά του. Μίνιμαλ και με στυλ urban αισθητικής, ο Κώστας Σπαθής κατάφερε μέσα από τους κανόνες της γεωμετρίας να αναδείξει μια άλλη πλευρά της πόλης, αλλά και της φωτογραφίας στο σύνολό της.

Ως ένας digital καλλιτέχνης με δυναμική που αγγίζει τους 153 k ακολούθους στο Instagram δεν θα μπορούσε παρά να συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Αντίνοος Αλμπάνης

Μετρημένος και κυρίαρχος του εαυτού του, αλλά παιδί στην ψυχή ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι από εκείνους που αντιμετωπίζουν τη ζωή χωρίς σοβαροφάνεια. Καλλιτέχνης που ανήκει στη νέα γενιά ηθοποιών, προσπαθεί πάντα να επιλέγει και να συμμετέχει σε παραστάσεις που θα οδηγήσουν το κοινό στο να σκεφτεί τη ζωή του αλλιώς. Παρ’ όλα αυτά τονίζει πως η ανάγκη του δεν ήταν ποτέ ο κόσμος να τον θυμάται για κάτι.

Ενδιαφέρεται κυρίως για το παρόν, χωρίς να κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια και αυτό είναι κάτι που τον κάνει ιδιαιτέρως γοητευτικό άνθρωπο και καλλιτέχνη, αφού χαρίζει στους θεατές δόσεις αισιοδοξίας και ανυπομονησίας για τα όσα φέρνει το τώρα. Αντιμετωπίζει την υποκριτική σαν ένα ταξίδι με άγνωστους συνεπιβάτες και άγνωστο προορισμό που σαν αποτέλεσμα έχει μια ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία. Αν υπήρχαν μόνο δυο λέξεις που θα τον χαρακτήριζαν, αν και αντίθετης μεταξύ τους σημασίας, τότε αυτές θα ήταν «ρεαλιστικά ρομαντικός».

Αυστηρός με τον εαυτό του, αλλά καλλιτεχνικά γαλαντόμος, ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι λογικό να είναι ένας εκ των 30 τιμώμενων προσωπικοτήτων της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Εσωστρεφής και συνάμα κοινωνικός, με μια ομορφιά που σπάνια συναντά κανείς στο ανδρικό φύλο, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ανήκει σε εκείνους τους ηθοποιούς που με τις υποκριτικές τους ικανότητες σε κάνουν να ξεχνάς την εξωτερική τους εμφάνιση και σε στρέφουν στην ουσία. Άνθρωπος του “carpe diem”, αδράττει τη στιγμή σκεπτόμενος πως κάθε μέρα είναι μια καινούργια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα κι αυτό είναι που του χαρίζει μια γοητευτική παιδικότητα.

Θεωρεί πως στο επάγγελμά του τίποτα δεν είναι δεδομένο και παρά την αβεβαιότητα του χώρου αποδεικνύει πως η επιτυχία είναι επιλογή, αφού για εκείνον εξαρτάται από ποια οπτική γωνία θα εξετάσεις τη ζωή.

Ένας καλλιτέχνης με έμφυτη καλαισθησία και ευγένεια, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης δεν αποτελεί έκπληξη που κατατάσσεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Ευγενία Δημητροπούλου

Επέλεξε να γίνει ηθοποιός για να νιώθει ελεύθερη και η ενέργεια που μεταδίδει μέσα από κάθε ρόλο απέδειξε πως έπραξε ορθώς. Η Ευγενία Δημητροπούλου με τη ρετρό ομορφιά και το πλατύ χαμόγελο που δεν φεύγει ποτέ από τα χείλη της είναι ένα από τα φωτεινά παραδείγματα της σύγχρονης σκηνής της υποκριτικής.

Επίμονη και αποφασιστική στο κομμάτι της δουλειάς, δεν δειλιάζει να παλέψει για κάτι στο οποίο πιστεύει πολύ, ακόμα και σε έναν χώρο που ήταν ανέκαθεν ρευστός. Δηλώνει πως είχε πάντα το σύνδρομο του καλού παιδιού που θέλει να τα καταφέρνει σε όλα και αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που μαζί με το ταλέντο της τής άνοιξαν διάπλατα τις πύλες της επιτυχίας. Έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς και αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες της -ειδικά στους ρόλους εποχής που δείχνουν γραμμένοι επάνω της- η Ευγενία Δημητροπούλου έχει σίγουρα ακόμη πολλά να δώσει.

Αστείρευτα δημιουργική και παθιασμένη δεν θα γινόταν να μην συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Έφη Γούση

Η καλλιτεχνική της ματιά είναι τόσο ιδιάζουσα, όσο η αναγεννησιακή ομορφιά της και τόσο καθηλωτική όσο η προσωπικότητά της. Η Έφη Γούση δηλώνει creative director και φωτογράφος, αλλά οι συγκεκριμένοι δυο τίτλοι φαντάζουν λίγοι μπροστά σε ό,τι κάνει, αφού θα τη δει κανείς να πρωταγωνιστεί και συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις και να ποζάρει ως μοντέλο σε πορτρέτα με την αύρα μιας άλλης, μακρινής εποχής.

Τα projects της ακροβατούν μεταξύ αθωότητας και καλλιτεχνικής διαστροφής, κάνοντάς τα άμεσα αναγνωρίσιμα. Ροζ ζυγωματικά, λευκά καλσόν, βλέμματα χαμένα στον χρόνο, αλλά και με μια αμυδρή προσήλωση στο τώρα. Οι πρωταγωνίστριές της έχουν “χαρακτήρα” και πως θα μπορούσαν να μην άλλωστε όταν πρόκειται για τα αποκυήματα της φαντασίας μιας πολυσχιδούς προσωπικότητας.

Νοσταλγικά όμορφη και με μια απολύτως φρέσκια ματιά, η Έφη Γούση δεν αποτελεί έκπληξη που είναι μια εκ των 30 τιμώμενων προσωπικοτήτων της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας. 


Character Required: Πέτρος Κλαμπάνης

Μουσικός και πολίτης του κόσμου, με όλη τη σημασία της λέξης, ο Πέτρος Κλαμπάνης ανήκει στους καλλιτέχνες για τους οποίους οι Έλληνες αξίζει να φουσκώνουν από υπερηφάνεια.

Με ελληνικά παραδοσιακά ακούσματα στις αποσκευές του και μια έμφυτη τάση προς τη τζαζ μουσική, καταλήγει στη Νέα Υόρκη όπου γίνεται το δεύτερο σπίτι του. Με σκληρή δουλειά, πείσμα και διάθεση να κάνει τις δυσκολίες να δουλεύουν υπέρ του, αρχίζει να συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο φημισμένους jazz μουσικούς της πόλης. Ο καταξιωμένος μπασίστας Arild Andersen περιγράφει τη μουσική του Πέτρου Κλαμπάνη ως ένα από τα πιο συναρπαστικά έργα που έχει ακούσει από μπασίστα εδώ και πολλά χρόνια. Με εμφανίσεις στους ιστορικούς χώρους Carnegie Hall, Lincoln Center και Kennedy Center, αλλά και συμμετοχές σε διεθνούς φήμης Φεστιβάλ ανά τον κόσμο οδηγείται δικαίως στην κατοχή ενός μεγάλου μεριδίου της μουσικής πίτας της Νέας Υόρκης.

Νιώθοντας πως η τζαζ, η αγάπη και τα ταξίδια είναι αυτά που τον απελευθερώνουν, ο Πέτρος Κλαμπάνης είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο. Και γι’ αυτό ανήκει επάξια στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Ιωάννα Κουρμπέλα

Υπέρμαχος της απλότητας και υποστηρίκτρια της ηθικής μόδας, η σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα είναι η γυναίκα που κατάφερε να εκσυγχρονίσει την παράδοση όσο καμία άλλη στην εγχώρια σκηνή της μόδας.

Με την πεποίθηση ότι το ρούχο είναι το σπίτι του σώματος και έχοντας σπουδάσει ενδυματολογία και σκηνογραφία, φέρνει σε επαφή τη λειτουργικότητα με τη θεατρικότητα αφήνοντας το στίγμα της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Βραβευμένη με το Emerging Designer Award στη διεθνή έκθεση Pure London, η Ελληνίδα σχεδιάστρια ανοίγει τον δρόμο για το ταξίδι της ελληνικής μόδας εκτός συνόρων, αποδεικνύοντας τη δύναμη της χώρας μας.

Σεβόμενη βαθιά τη φύση και υποστηρίζοντας ότι η απλότητα είναι σίγουρα πιο αληθινή και ξεκούραστη από τη φλυαρία, η Ιωάννα Κουρμπέλα ανήκει στη γενιά των Ελλήνων που πασχίζει για ένα πιο βιώσιμο μέλλον που θα αρκείται στα “βασικά” και τα γεμάτα νόημα. Γι’ αυτό και επάξια κατατάσσεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Χρύσανθος Πανάς

Απαιτητικός με τον εαυτό του και λάτρης της υψηλής αισθητικής, ο ιδιοκτήτης των θρυλικών Island και Salon de Bricolage, αλλά και του ιστορικού Zonars που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Athénée δεν θα ήταν υπερβολή να χαρακτηριστεί ως ο πρωτοπόρος επιχειρηματίας της εστίασης. Δημιουργός της Αθηναϊκής Ριβιέρας, όπως αποκαλείται το Island από τον διεθνή τύπο και εισηγητής των prive clubs στην Αθήνα, ο Χρύσανθος Πανάς ανέδειξε την πιο σημαντική πλευρά της εστίασης. Εκείνη που επηρεάζει την πολιτισμική ανάπτυξη μιας ολόκληρης πόλης, καθώς μέσα στους χώρους της η συνύπαρξη ανθρώπων των τεχνών και του πνεύματος οδηγεί πολλές φορές στη γέννηση μεγάλων ιδεών.

Υποστηρίζοντας πως η επένδυση είναι μια λέξη που δεν έχει μόνο οικονομική χροιά, αλλά σχετίζεται πρωτίστως με τη διάθεση χρόνου στην έρευνα, στη μελέτη και στις διαπροσωπικές σχέσεις, πιστεύει πως η συνταγή της επιτυχίας κρύβεται σε όσα επενδύεις και αγαπάς. Έχοντας αλλάξει τα δεδομένα στη μακέτα της εστίασης και μετατρέψει το Athénée στο lobby της Αθήνας, ο Χρύσανθος Πανάς δικαίως συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας. 


Character Required: Θοδωρής Ζουμπουλάκης

Σεμνός και φιλοσοφημένος, ο Θοδωρής Ζουμπουλάκης συμπεριφέρεται πάντοτε δικαιολογημένα και δεν πράττει ποτέ αυθαίρετα. Ακριβώς όπως κάνει με τις γραμμές που τραβάει στην αρχιτεκτονική, οι οποίες έχουν πάντα έναν λόγο ύπαρξης. Μεγαλωμένος μέσα στη γνωστή οικογένεια ιδιοκτητών γκαλερί και πλάι στις εμβληματικές προσωπικότητες των Νίκου Χατζηκυριάκου-Γκίκα, Γιάννη Μόραλη, Νίκου Νικολάου και Γιάννη Τσαρούχη, είναι απορίας άξιον γιατί δεν στράφηκε προς την τέχνη.

Δηλώνει πως δεν θέλησε ποτέ να γίνει καλλιτέχνης, καθώς αναζητούσε περισσότερο την οργάνωση και την ανακάλυψε στην αρχιτεκτονική. Έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική του δραστηριότητα στο Dagmar Richter Studio στο Λος Άντζλες και στη συνέχεια έχοντας συνεργασθεί με το γραφείο Rena Dumas Architecture Intérieure (RDAI) στο Παρίσι, το οποίο αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη κατασκευής ενός μεγάλου μέρους των καταστημάτων και γραφείων του οίκου Hermès παγκοσμίως, επιστρέφει στην Ελλάδα όπου συστήνει το γραφείο του Zoumboulakis Architects με έδρα την Αθήνα και προορισμό όλο τον κόσμο.

Με μια αγάπη για το σύγχρονο, που όμως προδίδει πάντα το παρελθόν του, ο Θοδωρής Ζουμπουλάκης είναι από τους αρχιτέκτονες που ξέρουν πως να αλλάζουν τον κόσμο. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να μην συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Δανάη Μπάρκα

Ηθοποιός από κούνια, αφού στα έξι της χρόνια παρακολουθεί για πρώτη φορά μαθήματα υποκριτικής άθελά της στο πλευρό της μητέρας της και ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου, η Δανάη Μπάρκα ήταν αδύνατο να ξεφύγει από τα δίχτυα της υποκριτικής. Αφοπλιστικά ειλικρινής και με μια ορμή που δικαιολογείται απολύτως λόγω του νεαρού της ηλικίας της δηλώνει αθεράπευτα ερωτευμένη με την τέχνη.

Θεωρεί πως σε διδάσκει να αγαπάς πιο έντονα, να συγχωρείς, να απολαμβάνεις τη ζωή και να αφήνεις τη φαντασία σου ανεξέλεγκτη κι αυτά είναι που την κάνουν τόσο μαγική. Αν και μόλις λίγα χρόνια στο θέατρο έχει ήδη αφήσει τις θετικότερες εντυπώσεις και το μέλλον της προβλέπεται λαμπρό. Δηλώνει πως θα ήθελε μέσα από την υποκριτική να καταφέρει να βάλει ενα λιθαράκι στην αλλαγή σκέψης των νέων ανθρώπων με στόχο την απόλυτη αποδοχή τόσο των ίδιων τους των εαυτών, όσο και των γύρω τους.

Ανεξάρτητη και με πολλά θέλω που την κρατούν σε εγρήγορση, η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί έκπληξη που βρίσκεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Δημήτρης Μοθωναίος

Δηλώνει πως χωρίς χιούμορ και πλάκα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα και πως αν δεν εξιδανικεύσει τις καταστάσεις, αλλά παρατηρήσει ωμά την πραγματικότητα μπορεί να εγκαταλείψει ό,τι τον ενοχλεί.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι μια άκρως γοητευτική προσωπικότητα, αφού με την ίδια ευκολία που αρθρώνει τα γεμάτα βαρύτητα λόγια του στο θέατρο, με την ίδια ευκολία ενσαρκώνει και έναν Instagram χαρακτήρα που σκορπίζει γέλια σε χιλιάδες φανατικούς followers. Έχοντας ήδη δεχτεί διθυραμβικές κριτικές για τους ρόλους του στο θεατρικό σανίδι, οδεύει προς νέα υποκριτικά μονοπάτια με την τηλεόραση να έχει μπει δυναμικά στη ζωή του και τον κινηματογράφο να τον περιμένει για νέες περιπέτειες. Ευφυής και με μια τρέλα που ελαφραίνει τα πράγματα σε μια εποχή γεμάτα αψεγάδιαστα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποδεικνύει πως η ζωή όταν αντιμετωπίζεται με χιούμορ γίνεται σαφώς καλύτερη.

Με στάση ζωής «όλα σημαίνουν κάτι και ταυτοχρόνως δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα», ο Δημήτρης Μοθωναίος βρίσκεται επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης

Φωτογράφος μόδας και δημιουργός του διαδικτυακού περιοδικού It’s a MAN’s Class που αφορά ως επί το πλείστον το κλασικό ανδρικό στυλ, ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης είναι ένας σύγχρονος δανδής. Ευγενής εκ φύσεως αλλά και εκ πεποιθήσεως, αφού θεωρεί πως η ευγένεια θα σώσει τον κόσμο, είναι υπέρμαχος του αυθεντικού καθώς πιστεύει πως συνάδει με το διαχρονικό.

Για εκείνον το στυλ δεν περιορίζεται σε ένα καλοραμμένο κοστούμι, αλλά στην αρμονία και την αισθητική που θα έπρεπε να μας περιβάλλουν. Έχοντας βραβευτεί ως ο πιο stylish άνδρας της χρονιάς στα Marie Claire Blog Awards το 2016, αποδεικνύει πως όταν ασχολείσαι με πάθος για την ανάδειξη αυτού που αγαπάς, τότε επιβραβεύεσαι ακόμα και αν αυτό που πρεσβεύεις αφορά λίγους και εκλεκτούς. Ονειρεύεται έναν κόσμο που από τον τρόπο που χαμογελάει, που ντύνεται και που κινείται θα εκπέμπει ανθρωπιά και ευγένεια, κάτι που ο ίδιος διαθέτει σε αφθονία γι αυτό δεν θα μπορούσε να μην συγκαταλέγεται στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Αντιγόνη Κουλουκάκου

Στο λεξιλόγιό της δεν υπάρχει η φράση «δεν μπορείς να το κάνεις», αφού η πειθαρχημένη φύση της μπορεί να την οδηγήσει όπου η ίδια επιθυμεί. Παθιασμένη και προικισμένη με μια μεσογειακή ομορφιά που προκαλεί βλέμματα θαυμασμού, η Αντιγόνη Κουλουκάκου είναι μια γυναίκα που μένει αξέχαστη και μάλιστα όχι μόνο λόγω της εμφάνισής της, αλλά και του κοφτερού μυαλού της.

Έχοντας συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο διάσημους ιταλικούς οίκους μόδας στον κόσμο και ποζάρει στις σελίδες των Vogue, Vanity Fair και Harper’s Bazaar ως μοντέλο, αφού πρώτα έχει περάσει από τα έδρανα της Νομικής και των Πολιτικών Επιστημών, στρέφεται στην υποκριτική. Εκ φύσεως ενοχική, ψάχνει μια εξήγηση για τη ροπή της προς το θέατρο, αλλά γρήγορα ανακαλύπτει πως στη ζωή οι εμπειρίες που έχεις ζήσει φέρνουν τη δουλειά για την οποία προορίζεται στα πόδια σου. Επίμονη και θαρραλέα, με διάθεση να απωθεί την κακή ενέργεια και να δουλεύει σκληρά για όσα ονειρεύεται να κατακτήσει, η Αντιγόνη Κουλουκάκου έχει ως μότο “dream big, aim high”.

Στάση ζωής που την κατατάσσει επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Ορσαλία Παρθένη

Οργανωτική και αθόρυβα δημιουργική, η σχεδιάστρια μόδας και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand Parthenis, Ορσαλία Παρθένη είναι η απόδειξη πως όταν ένας άνθρωπος σέβεται το παρελθόν του, τότε το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Η ιστορία της μινιμαλιστικής μόδας στην Ελλάδα συνδέθηκε με το όνομα του πατέρα της και το αφαιρετικό brand που σύστησε ο ίδιος εισήγαγε τη φιλοσοφία της αντιμόδας στην εγχώρια σκηνή.

Μινιμαλιστική και edgy ταυτοχρόνως, η Ορσαλία Παρθένη ανήκει στους σχεδιαστές εκείνους που ξέρουν πως να πειραματίζονται χωρίς να επεμβαίνουν στο DNA ενός brand, γεγονός που αποδεικνύει πως η σταθερότητα συχνά επιφέρει επιτυχία. Εμμονική με τη λεπτομέρεια, φροντίζει η ίδια τα πάντα γύρω από τις συλλογές, αλλά ακόμα και τις πωλήσεις του brand τα τελευταία 23 χρόνια, ενώ υποστηρίζει πως τα ρούχα πρέπει να συνδέονται με το συναίσθημα.

Πάντοτε λιτά κομψή, αλλά με statement hairstyling, η Ορσαλία Παρθένη είναι λογικό να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Παναγιώτης Σιμόπουλος

Διαθέτοντας ομορφιά αρχαιοελληνικών προτύπων και λειτουργώντας πάντα με έναν αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό, ο Παναγιώτης Σιμόπουλος δεν είναι τυχαίο που έκανε το όνειρο της διεθνούς καριέρας πραγματικότητα. Από την ηλικία των 16 ετών εισέρχεται στον κόσμο του μόντελινγκ και μερικοί από τους διασημότερους οίκους μόδας όπως οι Dolce & Gabbana, Armani, Hugo Boss, Levi’s και Paul Smith μαγεύονται από την ομορφιά του. Συνεργασίες με διάσημα fashion brands και συμμετοχές σε τεράστια projects πλάι σε φημισμένους καλλιτέχνες, όπως στο video clip Blue Velvet της Lana Del Rey γίνονται σημαντικά «όπλα» στη φαρέτρα του.

Αρκετά χαμηλών τόνων γι’ αυτόν τον χώρο, δεν είναι λίγες οι φορές που σκέφτεται να αποχωρήσει από το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με τη δεύτερη αγάπη του, τη φωτογραφία. Προσηλωμένος και χωρίς καμία δόση αλαζονείας, ο Παναγιώτης Σιμόπουλος αντιμετωπίζει ό,τι κάνει με συναισθηματισμό και σεβασμό. Στοιχεία που τον κατατάσσουν επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Έλενα Γαλύφα

Ο τίτλος fashion influencer της ανήκει και το Instagram είναι λογικό που χάρη σε λογαριασμούς όπως ο δικός της αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμική. Εντυπωσιακή και με ένα στυλ που ενώνει εντέχνως τη street χαλαρότητα με το grown up glam, η Έλενα Γαλύφα αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από influencer.

Είναι ένα δημιουργικό μυαλό που αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις του σήμερα και προσαρμόζεται σε αυτές εξελίσσοντας νέα πεδία στη μόδα και στο digital marketing. Βραβευμένη content creator και YouTuber καταφέρνει μέσα από τα snaps στο Instagram και τα χαλαρά με χιούμορ βίντεο να δημιουργεί τάσεις, να αναδεικνύει νέους σχεδιαστές και fashion brands, αλλά και να κάνει το στυλ να δείχνει εύκολη υπόθεση.

Πάντα χαμογελαστή και ειλικρινής, με ένα επικοινωνιακό χάρισμα που δικαιολογεί τους 133 k followers, η Έλενα Γαλύφα αξίζει που είναι μια εκ των 30 τιμώμενων προσωπικοτήτων της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Γιώργος Νανούρης

Πολυτάλαντος και απολύτως αφιερωμένος σε ό,τι κάνει, ο Γιώργος Νανούρης είναι ένας καλλιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης. Από τη θέση του ηθοποιού επάνω στη σκηνή ή απέναντί της από την καρέκλα του σκηνοθέτη, είναι από τους καλλιτέχνες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους, παρά κοπιάζουν για την αρτιότητα του συνόλου. Αρκετά μοναχικός, αλλά με μια απεριόριστη ανάγκη για εκδήλωση φροντίδας και αγάπης είναι ένας καλλιτέχνης που διαθέτει αστείρευτο ενθουσιασμό για τη ζωή κι αυτό φαίνεται σε κάθε καλλιτεχνικό βήμα του.

Έχοντας συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του θεάματος και ανεβάσει παραστάσεις που στιγμάτισαν το φιλοθεάμον κοινό, όπως η «Κατερίνα», είναι σαφές πως ο ξεχωριστός αυτός καλλιτέχνης βάζει στόχους και φτάνει πάντα στον προορισμό που έχει αρχικά προγραμματίσει. Με μια πορεία που έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα στο θέατρο, ο Γιώργος Νανούρης δεν θα μπορούσε παρά να συγκαταλέγεται στη λίστα των 30 τιμώμενων προσωπικοτήτων της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Ζέτα Τσακούμη

Αληθινή και με αυξημένες δόσεις επικοινωνιακής μαεστρίας, η Ζέτα Τσακούμη είναι μια γυναίκα που εμπνέεται από τους ανθρώπους κι αυτό αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπό της κάθε φορά που συστήνεται σε μια νέα παρέα. Έχοντας εργαστεί για χρόνια ως σύμβουλος επικοινωνίας σε μερικά από τα μεγαλύτερα brands και ιδρύσει προσφάτως τη δική της εταιρεία δημοσίων σχέσεων Do It For Fun, πιστεύει βαθιά ότι η δημιουργικότητα είναι ένα ταλέντο που όσο το χρησιμοποιείς τόσο πολλαπλασιάζεται και γι΄αυτό δεν σταματά ποτέ τον αγώνα.

Λατρεύει τη μόδα και τις στιγμές που δεν καταστρώνει κάποιο επιτυχημένο event για fashion brands, αναρτεί εμπνευσμένα posts στο προσωπικό της blog PinkGirlNotes.com και στον αντίστοιχο λογαριασμό της στο Instagram. Από τη μία η girly διάθεσή της που γεννά συναισθήματα αισιοδοξίας και από την άλλη η στρατιωτική πειθαρχία της που προκαλεί εμπιστοσύνη συνθέτουν το πρότυπο της σύγχρονης γυναίκας. Μια γυναίκα που αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Μαριέττα Φαφούτη

Ευγενική και με ένα ενδιαφέρον στυλ απροσδιόριστων επιρροών, η Μαριέττα Φαφούτη είναι μια δημιουργός που βαριέται εύκολα και αυτό της έχει διδάξει πως να επανεφευρίσκει τον εαυτό της. Βραβευμένη με 11 Ermis Awards για τη σύνθεση μερικών από τα πιο διάσημα μουσικά χαλιά κινηματογραφικών ταινιών, θεατρικών έργων, τηλεοπτικών εκπομπών και διαφημιστικών σποτ θεωρείται μια από τις πιο φωτεινές μουσικές προσωπικότητες της σύγχρονης καλλιτεχνικής σκηνής και όχι άδικα.

Με μια γλυκύτητα που θυμίζει κοριτσάκι, αλλά και μια εφηβική ορμή που την κάνει να μεταπηδά από το ένα μουσικό στυλ στο άλλο με περίσσεια ευκολία, είναι μια δημιουργός που θεωρεί την ενέργεια και τον ενθουσιασμό απαραίτητα στοιχεία της δημιουργικότητας, ακόμα και αν πολλές φορές εξαντλούν τον περίγυρο. Ακομπλεξάριστη, μα και συνεσταλμένη επί σκηνής δείχνει πως η επιτυχία συχνά σε ακολουθεί ευκολότερα όταν δεν τη θεωρείς δεδομένη. Χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Λένα Δροσάκη 

Ανήκει σε εκείνη τη γενιά ηθοποιών που είναι εκ πεποιθήσεως “αντι-σταρ”, ενώ το έργο τους αποδεικνύει το αντίθετο. Βραβευμένη με την καρφίτσα Μελίνα Μερκούρη, η Λένα Δροσάκη σε κάθε της ερμηνεία υπενθυμίζει πως το αποτέλεσμα αλλάζει και φθάνει στο επιθυμητό επίπεδο μόνο όταν βάζεις πάθος και δουλεύεις σκληρά. Όχι μόνο με τους ρόλους, αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Το αρχαίο δράμα και το σύγχρονο ψυχόδραμα δείχνουν σαν να είναι γραμμένα πάνω στον χαρακτήρα της, αφού η βαθιά ματιά και η χαρακτηριστική φωνή της βάζουν τους θεατές σε μια διαδικασία ουσιαστικής ενδοσκόπησης. Αγαπά την υποκριτική γιατί την οδηγεί στην αποδοχή και το ίδιο καταφέρνει και εκείνη να προσφέρει σε όσους την παρακολουθούν. Αποδοχή για όλες τις εκφάνσεις του θεάτρου και θαυμασμό προς το πραγματικό ταλέντο.

Δυναμική, αλλά και εύθραυστη, η Λένα Δροσάκη δεν θα μπορούσε να μην είναι μια εκ των 30 τιμώμενων προσωπικοτήτων της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Κάτια Γκουλιώνη

Θεωρεί ότι η αμεσότητα και η ειλικρίνεια που σε φέρνει σε επαφή με το συναίσθημα είναι χαρακτηριστικά ενός καλού ηθοποιού και η ίδια έχει αποδείξει πως διαθέτει εξίσου και τα δυο σε περίσσεια.

Η Κάτια Γκουλιώνη με ερμηνείες στο θέατρο και στη μεγάλη οθόνη που έχουν καθηλώσει κοινό και κριτικούς και σκηνοθετικές απόπειρες που δείχνουν πως έχουν κάτι να δώσουν, ανεβάζει συνεχώς την αξία της στο χρηματιστήριο της υποκριτικής εντός και εκτός συνόρων. Βραβευμένη με το βραβείο Α’ γυναικείου ρόλου της Ακαδημίας Κινηματογράφου, καθώς και με τα βραβεία ερμηνείας στα φεστιβάλ του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης, η ξεχωριστή ηθοποιός νιώθει πως η υποκριτική τη βοηθά να ξεπερνά συνεχώς τα όριά της, ψυχικά και σωματικά, φθάνοντας κάθε φορά πιο κοντά στην αλήθεια της. Υποστηρίζει πως η τέχνη προσφέρει ίαση μόνο όταν είσαι ανοιχτός απέναντί της και πως αν δεν εξασκήσεις τους δέκτες σου να αντιλαμβάνονται νέα ερεθίσματα, τότε μπορεί να γίνει ακόμα και καταστροφική.

Με ένα πρόσωπο που συμμετέχει με πάθος στην άρθρωση κάθε λέξης και μια φωνή που μεταφέρει το συναίσθημα, η Κάτια Γκουλιώνη συγκαταλέγεται επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Κατερίνα Μισιχρόνη

Ηθοποιός, χορεύτρια και παρ’ ολίγον Ψυχολόγος, αφού οι σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κρήτης μπήκαν σε δεύτερη μοίρα όταν αποφάσισε πως θέλει να ανακαλύψει πιο βαθιά τον εαυτό της, η Κατερίνα Μισιχρόνη είναι μια φιγούρα που δύσκολα ξεχνιέται. Πιστεύοντας πως η αλήθεια εμφανίζεται όταν ξεπερνιούνται τα όρια και θεωρώντας ότι το σώμα γνωρίζει πώς να σε οδηγήσει εκεί, είναι μια ηθοποιός που μαγεύει με την παρουσία της το κοινό αφού πράγματι κινείται σαν αερικό επάνω στη σκηνή.

Ήσυχη φαινομενικά, αλλά υπερδραστήρια στην πραγματικότητα μεταπηδά από το ένα καλλιτεχνικό πεδίο στο άλλο αναζητώντας την απόλυτη ολοκλήρωση και αποδεικνύοντας έτσι πως όταν καταθέτεις την τιμιότητά σου πάντα ανταμοίβεσαι. Δηλώνει πως δημιουργεί γιατί θέλει να κατανοήσει την ανθρώπινη φύση και αναζητά συνεχώς νέες ενασχολήσεις γιατί θέλει να βρει αυτή που θα της ξεκλειδώσει την αλήθεια της.

Με μια ομορφιά άλλης εποχής και έναν αέρα που εμπνέει σχεδιαστές μόδας και φωτογράφους, η Κατερίνα Μισιχρόνη δεν θα μπορούσε να μην συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Ιωάννης Σολωμόζης

Αυθεντικά ανατρεπτικός, αλλά και με μια γήινη σταθερότητα, ο Ιωάννης Σολωμόζης είναι ένας product designer που δίνει νόημα στη φράση “out of the box”. Έχοντας διακριθεί στους φημισμένους διεθνείς διαγωνισμούς German Design Awards και ADesignAwards για το έργο του στο brand του SØLØ και συνεργαστεί με εμβληματικά ονόματα στον χώρο του design, όπως η Paola Navone αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα δημιουργικού ανθρώπου.

Product designer με ολοκληρωμένη άποψη, αφού από τη γέννηση του brand SØLØ προτείνει και υποστηρίζει ένα ολόκληρο concept και όχι μόνο υφάσματα με ιδιαίτερα patterns, είναι ένας δημιουργός που παλεύει καθημερινά για την επίτευξη της καλύτερης εκδοχής του εαυτού του. Λάτρης του διαφορετικού με άποψη, υποστηρίζει πως αν δεν χτίζεις σε σταθερή βάση, το σύστημα αργά ή γρήγορα θα σε αποβάλει, γεγονός που αποδεικνύεται στην επιτυχημένη πορεία του.

Με βλέμμα στραμμένο στο εμπνευσμένο μέλλον και με διάθεση ανάδειξης της χώρας μας εκτός συνόρων, ο Ιωάννης Σολωμόζης δεν θα μπορούσε παρά να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Μαίρη Ταλαιπώρου

Αν έπρεπε να περιγράψει κανείς με μία και μόνο λέξη τη Μαίρη Ταλαιπώρου, τότε αυτή θα ήταν «μοναδική». Δυναμική και με ένα signature στυλ που μένει χαραγμένο στη μνήμη, η φημισμένη Bar Manager άλλαξε τα δεδομένα στον μέχρι πρότινος ανδροκρατούμενο χώρο των bartenders, αποδεικνύοντας πως η επιτυχία δεν βρίσκεται στο να σερβίρεις, αλλά στο να φιλοξενείς. Έχοντας μάθει πως με το να μοιράζεσαι βγαίνεις πάντα κερδισμένος, αντιμετωπίζει σαν ανταγωνιστή μόνο τον εαυτό της. Αεικίνητη και με μια αστείρευτη ανάγκη για νέες ανακαλύψεις, ταξιδεύει ανά τον κόσμο, επεξεργάζεται τις προσλαμβάνουσές της και τις προσαρμόζει στην κουλτούρα μας, χαρίζοντας μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του ποτού. Στόχος της είναι με το πέρασμα του χρόνου να καταφέρει να εμπνέει και να αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο της εστίασης, κάτι το οποίο βέβαια έχει ήδη κάνει, αλλά και να δημιουργήσει τον δικό της χώρο με cocktail pairing σε ένα μενού θαλασσινών.

Fashion forward αισθητικής, αλλά και forward thinker, η Μαίρη Ταλαιπώρου συγκαταλέγεται επάξια ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας.


Character Required: Έλλη Τρίγγου 

Από μικρή ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και μέσα από την υποκριτική βρήκε τελικά τον τρόπο να προσεγγίσει κάπως την επιθυμία της. Η Έλλη Τρίγγου πιστεύει όσο τίποτα στη δύναμη της τέχνης που ξεπλένει την ψυχή και φυτεύει στον ανθρώπινο νου καρπούς ελπίδας. Μια πολλά υποσχόμενη ηθοποιός που θέλγεται από την επικοινωνία και από την ανθρώπινη συνύπαρξη, ακόμα και όταν εκείνη σκοντάφτει σε δυσκολίες, δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί και η ίδια έναν φάρο ελπίδας.

Έχοντας προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη βραβευμένη από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες της στο θέατρο. Επιθυμώντας διακαώς να βοηθήσει όσους επιμένουν να ζουν καταπιεσμένοι, τονίζει πως η ανταμοιβή έρχεται μόνο όταν εντοπίζουμε τους πόθους μας και πηγαίνουμε με φόρα κατά πάνω τους. Όπως ακριβώς έκανε και η ίδια όταν ανακάλυψε πως η αλήθεια της βρίσκεται στην υποκριτική και ενστικτωδώς την ακολούθησε.

Με μια εφηβική εμφάνιση και ενέργεια που σε παρασέρνει, η Έλλη Τρίγγου δεν θα μπορούσε παρά να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 30 τιμώμενες προσωπικότητες της έκθεσης “Character Required”, αφού χαρακτηρίζεται δικαιωματικά “forward thinker” και κομμάτι του πιο σοφιστικέ κοινού της Αθήνας. 

More Stories
Grande Bretagne web
150 Χρόνια Μεγάλη Βρεταννία: Always Grand
DIDÉE.GR