Quantcast
Bromo

Ονειρικές εικόνες από το βουνό Bromo της Ινδονησίας

Ο Maurice Heseen είναι ένα φωτογράφος και σκηνοθέτης που ζει στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Ανακάλυψε την αγάπη του για τη φωτογραφία πριν από εικοσιπέντε χρόνια, όταν επισκέφθηκε την Ινδονησία, στα πλαίσια ενός εξαετούς ταξιδιού σε όλο τον κόσμο. “Αγόρασα την πρώτη μου κάμερα στην Σιγκαπούρη. Εθίστηκα στη φωτογραφία από την πρώτη ημέρα” , δηλώνει ο Maurice.

Αποκαλύπτει επίσης, ότι επισκέφτηκε ξανά το όρος Brono με σκοπό να δείξει στη γυναίκα του και τον επτάχρονο γιο του την ομορφιά του τοπίου, παρόλο που όπως δηλώνει,  λόγω αυξημένου τουρισμού πολλά πράγματα άλλαξαν στην περιοχή. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο βουνό Brono της πόλης Java, σε ένα οδοιπορικό από την Jakarta στο Lombok, με την οικογένεια του.

“Παρατήρησα ότι οι άνδρες της περιοχής προσέφεραν άλογα στους τουρίστες για να ανέβουν στο ηφαίστειο. Θέλησα να τους φωτογραφίσω στην πρωινή ομίχλη που εξαπλώνεται στο κέντρο του κρατήρα. Οπότε ζήτησα από έναν άνδρα να με οδηγήσει εκεί το επόμενο πρωί, πριν από το ξημέρωμα. Φύγαμε με μια μοτοσυκλέτα πάνω στις στάχτες του κρατήρα, η ομίχλη ήταν τόσο έντονη που μετά βίας μπορούσες να δεις, αλλά τον εμπιστεύτηκα. Ξαφνικά φρέναρε απότομα και σταμάτησε ένα χιλιοστό πριν από ένα βαθύ φαράγγι. Υπέθεσα ότι δεν ήξερε τον δρόμο τόσο καλά! Όταν φτάσαμε υπήρχαν ήδη κάποια άτομα και η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη πολύ σκοτεινή. Έπειτα απλά περίμενα το ξημέρωμα για να ξεκινήσω τις λήψεις.”, εξιστορεί ο φωτογράφος.

Source Fubiz

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR