Quantcast

Ευχές και δυνατά cheers για τα φετινά Χριστούγεννα, από 4 αγαπημένους μας influencers

DIDEE.GR / THE CHRISTMAS PROJECT

Τέσσερις αγαπημένοι μας influencers, φορώντας τα πιο γιορτινά τους outfits σε συνδυασμό με τα κοσμήματα PANDORA, συναντιούνται στο κέντρο της Αθήνας και στον ατμοσφαιρικό χώρο του Salon de Bricolage για να γιορτάσουν με τον δικό τους τρόπο τα φετινά Χριστούγεννα. 

Κάνοντας το πιο δυνατό cheers, αυτό που το χαρακτηρίζει η ανατρεπτικότητα, η πολυτέλεια και η σύγχρονη αισθητική, η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Νάνσυ Σπάθη, η Μαριτίνα Χαλβατζή και ο Σπύρος Χαμάλης κάνουν τις ωραιότερες ευχές των φετινών Χριστουγέννων και ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία με μόδα, μουσική, χορό και χαμόγελα που μας εμπνέουν για τη νέα χρονιά.

Η μαγεία των φετινών γιορτών δημιουργεί την πιο όμορφη ατμόσφαιρα και η συνάντηση των τεσσάρων προσώπων ανάγεται σε μια εορταστική εμπειρία που αναδεικνύει τη μοναδική τους προσέγγιση στα φετινά Χριστούγεννα.

Το didee.gr ακολουθεί τη χαλαρή και γιορτινή διάθεση των 4 πρωταγωνιστών που φορούν τα πιο γιορτινά τους outfits, τα συνδυάζουν με κοσμήματα PANDORA και ζουν την εμπειρία.

Σε αυτή την ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη εμπειρία η PANDORA μας συνοδεύει με δημιουργίες της νέας εορταστικής συλλογής της “Christmas 2018”, που φέρουν παραδοσιακά σύμβολα των Χριστουγέννων, αλλά και φιγούρες που θα αιχμαλωτίσουν το εορταστικό πνεύμα του μήνα και θα γίνουν τα πιο όμορφα δώρα.

Τα Χριστούγεννα στο κέντρο της Αθήνας έχουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, μια ατμόσφαιρα που πατά στην πολυτέλεια της πόλης και στη μαγεία που κρύβεται στο αστικό τοπίο.

Ζήστε μέσα στο πιο όμορφο σκηνικό του έτους, κάντε δώρα και σηκώστε τα ποτήρια σας ψηλά με τις ωραιότερες ευχές για τη νέα χρονιά.

Cheers Beautiful People, Cheers PANDORA, Cheers 2019!

Εμπνευστείτε στο: www.pandora.net  | Like us: www.facebook.com/PandoraGreece

Οnline αγορές: www.pandorashop.gr  #PANDORAGift

More Stories
bar kar 03 1024x683 (1)
Bar Kar: Ένα εστιατόριο-επιτομή της αρχέγονης μαγειρικής
DIDÉE.GR