Quantcast

H Donatella «αποχαιρετά» τον οίκο Versace και επιβεβαιώνει το λαμπρό μέλλον του

H ανακοίνωση της πώλησης του οίκου Versace προκάλεσε αντιδράσεις και πολλά σχόλια, κυρίως στην Ιταλία όπου κάποιοι κατηγόρησαν την Donatella για ξεπούλημα της στον αμερικανό Michael Kors.

Η απώλεια του ελέγχου του Οίκου Versace δεν είναι το σημαντικό πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά, λέει η Donatella, που μόλις παρέδωσε τον ιταλικό οίκο μόδας έναντι 1,83 δισεκατομμυρίου ευρώ στον αμερικανικό όμιλο Michael Kors, σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα La Repubblica.

«Έχω χάσει τον έλεγχο του εαυτού μου εδώ και πολύ, πολύ καιρό. Και δεν είμαι μανιακή του ελέγχου», λέει η αντιπρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Versace. «Η ζωή με έκανε να καταλάβω ότι δεν πρέπει να κοιτάζεις πίσω, δεν μπορείς παρά να προχωράς προς τα εμπρός. Και το να προχωράς σήμερα για μία φίρμα, για τον Versace σημαίνει να έχεις μία παγκόσμια πλατφόρμα. Και μόνο ένας νέος όμιλος μπορεί να προσφέρει αυτήν την πλατφόρμα», που κανείς στη Ιταλία δεν μπορούσε να προσφέρει, λέει.

Ο John Idol, επικεφαλής του ομίλου Michael Kors, από την πλευρά του δηλώνει ότι θέλει να μεγαλώσει τον οίκο Versace «για να ξεπεράσει σε τζίρο τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ».

Ο οίκος ιδρύθηκε το 1978 από τον στυλίστα Gianni Versace και τον αδελφό του Σάντο και έγινε σύμβολο της ιταλικής μόδας, με τις πολυτελείς και σέξι συλλογές του.

More Stories
crash miumiu ss24 2 1600x900
Endless Summer: H καμπάνια για τη συλλογή S/S 2024 του οίκου Miu Miu
DIDÉE.GR